XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Čukarički slavio u Subotici golovima Mudrinskog i Ovusua

02.03.2019 FK Čukarički

Čukarički slavio u Subotici golovima Mudrinskog i Ovusua-MarkoDocić,OgnjenMudrinski,Samuel KwameOwusu-

Spartak – Čukarički 1:2 (0:2)

Strelci: 0:1 – Mudrinski u 26, 0:2 – Ovusu u 43, 1:2 – Đenić u 86. minutu. Stadion: Gradski u Subotici. Gledalaca: 1.000. Sudija: Zoran Široki. Pomoćnici: Oliver Petrović i Ivica Stojanović. Žuti kartoni: Tekijaški, Torbica (Spartak), Kajević, Đorđević, Veličković, Kopitović, Stojanović (Čukarički).

SPARTAK: Ostojić, Kerkez, Milošević, Otašević, Tekijaški, Glavčić, Matijević (od 62. Torbica), Mladenović (od 46. Đenić), Tufegdžić, Denković, Obradović (od 80. Šormaz).

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Šapić, Kopitović, Bogosavac (od 33. Veličković), Docić, Đorđević, Ovusu, Kajević, Stojanović, Mudrinski (od 76. Tedić).

Čukarički je slavio važan trijumf na gostovanju u Subotici, te se učvrstio na četvrtoj poziciji na tabeli Super lige, sada sa šest bodova više od prvog pratioca lučanske Mladosti. Sjajnu formu potvrdio je Marko Docić, na meču protiv Voždovca najbolji pojedinac.

Kapiten Brđana bio je dvostruki asistent kod golova u prvom poluvremenu, najpre je sjajno iz kornera pronašao Mudrinskog u 26. minutu, a potom je namestio šansu Ovusuu, koji je u 43. duplirao prednost.

Spartak je uspeo da u finišu meča unese neizvesnost, pogotkom iskusnog Đenića u 86. minutu, ali do kraja susreta belo-crni su sačuvali pobedu i sa tri boda se vraćaju u Beograd.

Superliga Srbije Superliga Srbije Superliga Srbije Spartak ŽK Čukarički