XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Treneri složni: Presudio kvalitet Radničkog!

24.03.2019 kgsport.info

Nakon završetka utakmice 28. kola Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Bečeja 1918, koja je okončana pobedom Kragujevčana rezultatom 2:0 (1:0), u prostorijama kluba sa „Čika Dače“ održana je konferencija za medije na kojoj su se pripadnicima sedme sile obratili treneri Dejan Nikolić i Dušan Bajić.

Šef stručnog štaba Bečeja Dušan Bajić smatra da je njegov tim ostavio dobar utisak na gostovanju u Kragujevcu, ali da je na kraju ipak do izražaja došao kvalitet domaćeg tima.

– Radnički je ovu utakmicu dobio na čist individualni i timski kvalitet. Nisu imali neke izrazite šanse, ali su ipak uspeli da postignu dva gola. Znali smo da je naš protivnik opasan iz prekida, što je i demonstrirao kod drugog gola. Mi smo imali par situacija koje nismo uspeli da realizujemo, ali generalno nismo odigrali lošu utakmicu, tako da nemam šta da zamerim momcima. – prokomentarisao je Bajić.

Strategu Radničkog Dejanu Nikoliću pao je veliki kamen sa srca. Njegova ekipa je današnjom pobedom i matematički obezbedila plasman u plej-of, čime je ispunjen primarni cilj kluba ove sezone.

– Mi smo se pomalo pribojavali ove utakmice iz prostog razloga što smo znali da ekipa Bečeja igra izuzetno tvrdo, disciplinovano i na mali broj golova. Sama utakmica nije bila baš lepa za gledanje, ali je nama bila rezultatski veoma bitna da „overimo“ plej-of i uđemo rasterećenije u poslednja dva kola. Mislim da su neki naši kvaliteti na kraju presudili i da smo zasluženo pobedili. – izjavio je Nikolić posle utakmice.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Radnički 1923 Bečej 1918