XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Remi Teleoptika i Stepojevca za brigu

13.10.2019 H.D.Vujanović

Foto: H.D.Vujanović

Teleoptik i Stepojevac su podelili bodove i ostali na dnu tabele, gde igrom koju su prikazali i pripadaju. Jako sunce, visoka temperatura za ovo doba godine ne mogu biti opravdanje, pogotovo kad se tiče Partizanovih mladih igrača.

Babović se već u 2. minutu naÅ”ao sam pred golom, ali mu je vratar gostiju požrtvovano uÅ”ao u Å”ut. Ista situacija na drugoj strani u 8. minutu, Budimir je uÅ”ao u Å”esnaesterac, predriblao igrača i kada se spremao da finiÅ”ira, vratar ga je padom u noge osujetio.
U 24. minutu je viđena velika prilika za Teleoptik, Knežević je Å”utirao sa desetak metara, a izblokirao ga je RaÅ”ković. U ono malo prilika Å”to je viđeno u prvom poluvremenu može se ubrojati i jedna za goste u 41. minutu. Lepo je po levoj strani prodro TvrdiÅ”ić i ubacio oÅ”tru, prizemnu loptu na peterac, a za delić sekunde su zakasnili Aničić i Budimir da poture nogu.

Samo Å”to je počelo drugo poluvreme najviÅ”i u skoku je bio RaÅ”ković, vratar domaćih Vukanić bravuroznom paradom čuva svoj gol. Kazna stiže posle 2 minuta kada domaćin dolazi u vođstvo zahvaljujući smuÅ”enosti odbrane gostiju. Pantazis je uputio loptu u gol gde se stvorila velika gužva, vratar je kratko odbio, a jedan odbrambeni igrač u želji da je izbaci u polje, napucao svog igrača Kneževića. Bio je to klasičan auto gol.Ā 
Nije se poÅ”teno ni krenulo sa centra, a Rađen je bespotrebno vukao za dres u svom kaznenom prostoru Aničića i za sudiju nije bilo dileme u penal. Kapiten Aćimović je nonÅ”alantno priÅ”ao izvođenju, pa je njegov udarac odbranio Vukanić, ali samo do najsnalažljivijeg u gužvi Marka Ilića, koji loptu ubacuje u gol za 1:1.

Teleoptik do kraja utakmice preuzima inicijativu i stvara, ali i propuÅ”ta lepe prilike. Najpre je Antonijević u 59. minutu solo prodorom proÅ”ao kroz odbranu Stepojevčana, uputio udarac, a lopta je samo očeÅ”ala stativu i otiÅ”la u gol aut. Potom Teleoptik stvara joÅ” dve Å”anse na identičan način. Prvo u 65. minutu posle odličnog prodora i dodavanja Pantazisa, Knežević sa penala Å”utira kraj stative, a zatim u 70. minutu posle prodora i ubacivanja lopte od strane Babovića, Čolić sa par metara pogađa stativu.

TELEOPTIK - STEPOJEVAC VAGA 1:1 (0:0)

STADION: FK Teleoptik. GLEDALACA: 150. GL.SUDIJA: Radivojević Nenad. POM.SUDIJE: Hajduk Veljković MiloÅ” i GliÅ”ić Nikola. STRELCI: Budimir 48.min (a.g.)(Teleoptik), M.Ilić 51.min (Stepojevac). ŽUTI KARTONI: Čolić (Teleoptik), Budimir i Žujović (Stepojevac).
TELEOPTIK: Vukanić, Vujić, Antonijević, Pantazis, Petrović, Rađen, Čolić, Knežević, Babović (ArambaÅ”ić), Milosavljević, Janković.
STEPOJEVAC VAGA: Radosavljević, Mikić (Pavlov), TvrdiÅ”ić, RaÅ”ković, Žujović, M.Ilić, Ristivojević, Budimir (Crnadak), Aničić, Aćimović, S.Ilić (Rosić).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Teleoptik Stepojevac Vaga
Goran112 i joÅ” 2 korisnika su tipovali utakmicu