XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Sloga bez igrača i penala u derbiju začelja

12.10.2019 Aleksandar DaiÅ”ević

Ne ide nikako - duel dva Lazara, Sloginog Vulića i Živkovića iz Mladog radnika u derbiju začelja

Sloga i sedmu utakmicu za redom ne zna za pobedu. Bod protiv Požarevaljana u derbiju začelja ravan je porazu za "bele". A Å”to nisu pobedili kriva je i sudijska trojka, tačnije pomoćni arbitar Srđan Kantar. U 92. minutu posle centarÅ”uta Petkovića, vratar gostiju je oborio Babića i glavni arbitar Mihailović je pokazao na belu tačku. U tom trenutku niko nije imao prigovor na tu odluku, osim pomoćnika Kantara koji je podigao zastavicu i signalizirao ofsajd. To je izazvalo veliki revolt kod domaćih, usledio je viÅ”eminutni prekid, od penala nije bilo niÅ”ta,a utakmica je ubrzo bila i gotova.

Ā 

Arbitri su dugo na terenu čekali da se stvore uslovi da uđu u svlačionicu, dok su domaći fudbaleri u očaju posmatrali kako bodovi odlaze niz Ibar. Sloga je utakmicu zavrÅ”ila sa dva igrača manje i u oba slučaja arbitar je bio u pravu. Račić je faulom sprečio izlazak napadača gostiju Krstića "1 na 1" sa vratarom Pantovićem, dok je Vulić drugi žuti karton dobio zbog neodgovornog i nesportskog ponaÅ”anja. I u takvim okolnostima "beli" su imali Å”anse u finipu meča, ali je Simonović bio nesavladiv. U prvom poluvremenu po jedna Å”ansa na obe strane, JanuÅ”ević je imao odličnu priliku, ali je Josović sprečio najgore, da bi u kontranapadu Čamagić imao zicer ali je lopta otiÅ”la preko gola. U nastavku sve je palo u senku onoga Å”to se deÅ”avalo u poslednjih par minuta meča.

Ā 

Sporni detalja iz 92. minuta, prvo doÅ”uđen, pa potom poniÅ”ten penal zbog navodnog ofsajda

SLOGA (KV) - MLADI RADNIK 1926 0 - 0

Gradski stadion u Kraljevu Gledalaca: 200 Sudija: Marko Mihailović (Aranđelovac) 5 Žuti kartoni: Pantović, Vulić, Petković (Sloga), Marković, Pantić (Mladi radnik 1926) Crveni kartoni: Račić u 86. i Vulić u 88. minutu (obojica Sloga).Ā Igrač utakmice: Nikola Simonović (Mladi radnik 1926).

SLOGA: Pantović 6,5, Vulić 6,5, Stolić 6,5, Savić 6 (Jovanović 6), Sekulić 6,5 (Popadić 6), Babić 6,5, Petković 6,5, Čamagić 6, Andrić 6,5 (GuÅ”ani 6,5), Josović 6,5, Račić 6,5.

MLADI RADNIK 1926: Simonović 7, Stojilović 6 (Petković -), Cigulajkić 6, Osmanović 6,5, Jovanović 6,5, Marković 6,5, K. Živković 6 (Stanković6), L. Živković 6,5, A. Pantić 6, I. Pantić 6, JanuÅ”ević 6,5 (Krstić 6).

Ā 

Ā 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad Sloga (K) Mladi radnik 1926
Cokisa28 i joÅ” 10 korisnika su tipovali utakmicu