XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Het-trik uliva samopouzdanje

12.10.2019 V. Jankov

Stđan Golub je postigao evro pogodak u Smederevu

Optimizam trenera futsalera Bečeja Igora Šoša pred gostovanje u Smederevu nije bio bez osnova. Momci sa Tise vratili su se iz grada na Dunavu sa tri boda, jer su pobedili rezultatom 4:3 (0:0). Tako su zabeležili pobedonosni het-trik, kome se malo ko nadao posle dva uzastopna poraza na startu drugoligaškog futsal karavana.

- Ništa ne može preko noći da se uradi, ali smo potajno svi verovali u rad s trenerom Igorom Šošom i on donosi rezultate. Naravno, ima još mnogo toga da se popravi, ali je najbitnije da idemo uzlaznom linijom, naglašava iskusni golman Bečejaca Sava Vadaski i prebacuje se na utakmicu u Smederevu. Rival veoma opasan, sa nekoliko izuzetno brzih igrača, među kojima odskače Filipović, ali smo znalački uspeli da amortizujemo njihove atake i realizovali naše napade. Golovima Koraća, zatim evro pogotkom Goluba, i Ćuluma poveli smo sa 3:0, onda je domaćin smanjio,a mi golom Stanića ubrzo poveli sa 4:1. Kao i prvi gol, domaćin je postigao nova dva sa igračem više, od kojih poslednji tridesetak sekundi pre kraja i više nije bilo vremena za promenu rezultata.

 

Bečejci su u Smederevu igrali u sastavu: VADASKI, DRAŽIĆ, KORAĆ, GOLUB, STANIĆ, Arvai, Arđelan, Kobiljski, Ćulum, Novakov. Ekipa mala, ali odlučna da se bori i izbori za ceo plen, koji uliva dodatno samopouzdanje.

Novi rival je SAS iz Zrenjanina. Pravi izazov, vojvođanski derbi još iz prvoligaških dana. U dosadašnjim utakmicama Banaćani su bili uspešniji. Lane su zabeležili obe drugoligaške pobede (7:3 i 6:2). Bečejci su poslednji put slavili za bodove 8. decembra 2014. godine (6:4). Vreme je za novu pobedu pred domaćim navijačima i aktuelni futsal „poker“.

Futsal Futsal Druga Futsal liga Smederevo Bečej
Goran112 i još 2 korisnika su tipovali utakmicu