XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Čukarički osvojio bod na gostovanju TSC-u u Senti

26.10.2020 FK Čukarički

Čukarički osvojio bod na gostovanju TSC-u u Senti--

 

U derbiju 12. kola Super lige TSC i Čukarički su remizirali, u meču u kojem su Brđani bili bolji rival, ali nisu iskoristili svoje prilike – 0:0. Oba tima su vrlo oprezno počela meč, pa izglednih prilika nije bilo sve do 15. minuta, kad se Birmančević izborio za poziciju, potom i šutirao sa 20-tak metara, za malo preko gola Filipovića.

Prethodno je sudija Ilić pokazao po jedan žuti karton na obe strane, već u desetoj sekundi meča Tumbaseviću posle starta na Endijaeu, nešto kasnije i Kamenoviću. Dugo se čekalo na novu priliku, sve do 30. minuta, kad je sevnula sjajna kontra Brđana, Endijae je protutnjao po desnoj strani i odlično centrirao, ali Eze sa 14 metara nije najbolje zahvatio loptu.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imali su belo-crni, u 43. minutu Kajević je maestralno proigrao Endijaea, čiji je šut sa 16 metara odbranio Filipović. Sjajnu priliku propustio je i Kajević u 55. minutu, Birmančević je po levoj strani prošao dvojicu čuvara i odlično centrirao, na loptu je natrčao Kajević, koji je šutirao za malo preko gola TSC-a.

Odlična akcija Čukaričkog viđena je posle kornera u 77. minutu, Puškarić je centrirao sa leve strane, Endijae je u padu zahvatio loptu nogom i šutirao za malo iznad gola Filipovića. Najbolju priliku na meču imao je Eze u 80. minutu, Ćirković je maestralno centrirao sa desne strane, a Nigerijac je glavom sa pet metara šutirao preko gola. Bila je ovo kolosalna šansa za Čukarički. Sedam minuta kasnije greška Brđana na polovini terena, imali su domaći najbolju priliku, ali je šut Lukića izblokiran u poslednjem trenutku.

TSC – Čukarički 0:0

Gradski stadion u Senti. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Milan Ilić. Pomoćnici: Srđan Minić i Miloje Milićević. Žuti kartoni: Tumbasević, Lukić, Grabež (TSC), Kamenović, Mijailović, Kajević (Čukarički).

TSC: Filipović, Varga (od 65. Duronjić), Tomanović, Tumbasević, Silađi (od 65. Petković), Zec, Banjac (od 46. Antonić), Babić (od 46. Milićević), Grabež, Balaž, N. Lukić.

ČUKARIČKI: Petrović, Kamenović (od 46. Puškarić), Kajević, Mijailović, Ćirković, Ostojić, Šapić, Endijae, Kovač (od 90+2. J. Lukić), Birmančević (od 90. Vidosavljević), Eze.

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije TSC Čukarički
Zoki66 i još 6 korisnika su tipovali utakmicu