XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Poraz Zlatibora od Metalca

29.11.2020 zlatiborpress.rs

Detalj sa meča - foto: facebook.com/fkmetalacrs

Fudbaleri Zlatibora poraženi su u 16. kolu Linglong Superlige Srbije na gostovanju ekipi Metalca sa 2:0. Golove za tim iz Gornjeg Milanovca postigli su Mbungu u 16. i Katanić u 64. minutu.

Ā 

Čajetincima je ovo prvi poraz u četiri meča, tako da su ostali na 15 osvojenih bodova, dok Metalac ima devet viÅ”e, a seriju nepobedivosti produžio je na osam mečeva, s tim da im je ovo prvi trijumf na domaćem terenu posle pobede u 2. kolu nad Mačvom (2:1).

Zlatibor će u narednom kolu dočekati lidera i branioca titule, ekipu Crvene zvezde, koja će od 19 časova igrati sa ekipom Rada. Dva sata ranije (17) počeo je meč TSC-Partizan. U već odigranim mečevima ovog popodneva Čukarički je savladao Napredak sa 3:0, Voždovac je pobedio Mladost sa 3:2, dok su Novi Pazar i Bačka odigrali bez golova.

Metalac: Puletić, Maksimović, Vranjanin, Vasiljević, Kokir, Katanić, Zočević, Rogač, Vlalukin, Mbongu, Milisavljević. Na klupi: Savić, Gočanin, Popović, Desančić, Grbović, ArambaÅ”ić, Antonijević, Jokić, Milićević, Mijailović Sukačev. Trener: Žarko Lazetić

Zlatibor: Čupić, Jezdimirović, Anđelković, Stamenković, Đakovac, Đokić, Petronijević, Janjić, Krstić, Živanović, Islamović. Na klupi: Čubraković, Poček, Nikolov, Vidić, GliÅ”ović, Mirković, Miličić, Ćirović. Trener: Zoran NjeguÅ”

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Metalac Zlatibor
nikolarajcic i joÅ” 3 korisnika su tipovali utakmicu