XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Železničar u nokdaunu

14.11.2020 facebook.com/fkzeleznicarpancevo

Detalj sa meča Železničar - IMT (foto: facebook.com/fkzeleznicarpancevo)

Ne ide, pa ne ide. U 15. kolu Prve lige Srbije, Železničar je dobio još jedan jak šamar. Leskovačka Dubočica je zadala prvi udarac, prošlog vikenda je i Radnički iz Sremske Mitrovice nokautirao "dizelku" iz Pančeva, a danas su je beogradske "traktordžije" bacile u nokdaun: Železničar- IMT 0:3 (0:1).

 


Gosti su dominirali celim tokom susreta i potpuno zasluženo su osvojili bodove protiv jednog od glavnih rivala u borbi za opstanak. Istina, imao je Želja mnogo kadrovskih problema pred ovaj susret, jer je nekoliko standardnih igrača bolesno, ali to svakako ne umanjuje pobedu IMT-a.

- Čestitam rivalu na zasluženoj pobedi. IMT je pokazao kvalitet i iskoristio je sve naše greške. Nismo uspeli da odložimo ovaj susret, ali do deset sati nisam znao ni ko će uopšte igrati. Posle poraza od Radničkog ubijena nam je forma i želja za napretkom. Ovako više ne ide. Nešto mora da se menja. Preuzimam odgovornost, popričaću sa predsednikom da vidimo šta dalje. Pored zdravstvenog biltena, opterećuju nas i kartoni, tako da nas u Pirotu očekuje jako težak zadatak - rekao je trener Železničara Goran Mrđa na konferenciji za novinare posle utakmice.

Pred "dizelkom" su dani za analizu, sva sreća pa se bliži kraj jesenje sezone!

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Železničar (P) IMT
nikolarajcic i još 5 korisnika su tipovali utakmicu