XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

"Kikersi" sigurni protiv TSC-a

07.11.2020 Kiker Vesti

Foto: facebook.com/kiker.vesti

Danas smo na Ā igraliÅ”tu kraj Ložionice gledali sjajan meč sa puno lepih golova. Gosti iz Bačke Topole su doÅ”li da se nadigravaju i da probaju da ostvare dobar rezultat. Na sreću domaćih uspeli su samo ovo prvo.

Ā 

Domaći su od početka krenuli ofanzivno, ali ponovo u prvih pola sata propustili nekoliko dobrih prilika. Gosti su visokim presingom tražili greÅ”ku domaće odbrane Å”to im je zamalo i uspelo. Ipak, Kikersi su spustil loptu i konačno doÅ”li u vođstvo u 42. minutu. Miličić je odigrao loptu na stranu ka Miletiću, ovaj na drugoj stativi pronalazi Nikolu Marinkovića koji ne greÅ”i i donosi prednost.

Samo Å”to je krenulo drugo poluvreme, Marinković je sjajnim udarcem povećao prednost nakon Å”to se za loptu izborio borbeni MiloÅ” Đurović. Gosti se nisu predavali, pa je već u 54. minutu najbolji strelac gostiju Preradov smanjio prednost posle minijature i asistencije "malog" ali odličnog PeriÅ”ića. Golovi su padali kao na traci. Prvo je Nikola Zečević u 68. minutu lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora ponovo uvećao prednost Kikersa, da bi odlični Marko PeriÅ”ić dva minuta kasnije sa nekoliko driblinga izbacio odbranu Kikera i evro golom pogodio gornji levi ugao gola StaniÅ”ića. Sve dileme je razreÅ”io VukaÅ”in KlaÅ”nja koji je svojim ulaskom doneo dosta toga dobrog, a onda i postigao pobedonosni gol u 72. minutu na centarÅ”ut Miletića.

U sledećem kolu Kiker gostuje u Kragujevcu ekipi Apolon 4.

Kiker - TSC 4:2

KIKER: StaniÅ”ić, Ugrenović, Mihajlović (od 86.Mirković), Miličić (od 85. Filipović), Bukumira , Miletić (od 90. Žikić), Marinković, Bojović (od 48. KlaÅ”nja), Dragićević, Zečević, Đurović (od 82. Marković).

TSC: Rapić, Marić, Viola, BalaÅ”, Vajagić, Miletić, Kosovac (od 62.Fodor), Svilar, Preradov(od 84.IleÅ”), PeriÅ”ić (od 87.Mijailović), Holo Nađ (od 50.Šćepović).

Omladinske lige Omladinske lige Kadetska liga Srbije Kiker TSC
Nema rezultata