XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Došlo sedmorica, primili tri i prekinuli!

15.11.2020 plusonline.rs

Sve je trajalo veoma kratko, samo 23 minuta. Gosti iz varošice Leskovo kod Majdanpeka očigledno da su se prebrojavali, pre nego da krenu na put. Nije blizu. Na polazak, došlo je njih sedmorica i predsednik, sa dva automobila.

 

Ako ne drugo, sve čestitke što su odlučili da putuju. Valjda da bi izbegli kaznu!

Sedmorica "veličanstvenih"

Da su se branili nisu, da su napadali, takodje nisu. Domaći fudbaleri krenuli su mirno, ali su sticajem okolnosti u prva dva minuta postigli dva gola.

Igralo se lagano. Golman gostiju nije žurio, ubacivao je loptu u teren nogu pred nogu. Nije pomoglo. U 23. minutu postignut je treći go – autogol Igora Jovanovića. Dejan Jovanović, da li po dogovoru, pao je, valjda je rekao sudiji da više ne može i ono što smo očekivali dogodilo se.

Malo toga mogli smo da pitamo Bojana Panajotovića o utakmici. Više smo razgovarali o sledećem meču u Bogovini,  oduzetim, a vraćenim bodovima, poslednjoj utakmici, treninzima.

 Šteta, sve je kratko trajalo. Prelep jesenji sunčani dan. Za neke još jedan krug na Keju. Čuo se i komentar, dobro je nećemo kasniti za nedeljni ručak!

Za kraj, još jedna poruka onima koji "crtaju" sudbinu srpskog fudbal. Što ne može - ne može. Fudbal ne mogu da igraju svi!

Zona Istok 14. kolo: Tanasko Rajić - Polom 3:0 (prekid utakmice u 23. minutu)

Sudije: S.Pešić, M.Antić, P.Petković. Delegat: M.Mitić.

Tanasko Rajić: D.Petrović, Nikolić, Pešić, Ćirić, R.Petović, Filipović (ml) velev, Vasić, Krstić, Simonov. Rezerve: Usković, Vacić, Popović, Matejić, Džunić, Micić.
Polom: Ilić, Đordjević, M. Jovanović ( ml.) D.Jovanović, petrović, Marković  ,I.Jovanović

Zonske lige Zonske lige Zona "Istok" Tanasko Rajić Polom
Nema rezultata