XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Zona Drina: Loznica - Zadrugar 2:0

22.05.2011 lenta

Na popularnom Lagatoru zanimljiv meč između drugoplasirane Loznice i Lajkovačkog Zadrugara, koji zauzima peto mesto u zoni Drina. Domaći su u meč ušli vidno nemotivisani dok je Zadrugar odigrao bez pet standardnih prvotimaca. Izostali su Živković, Novakovic, Stejanic, Grujic i Radovanovic. I pored toga pružili su na momente odličnu partiju.

Na samom početku nametnuli su gosti svoj ritam. Leontijevic je ubacio loptu u šesnesterac a Ilic loše intervenisao, D. Pavlović prihvatio loptu i topovski šutirao . Lazic odbranio a na odbijenu loptu natrčao Mijailovic i na prazan gol tukao preko prečke. Dobra prilika za Kovacevica na drugoj strani ali Tanasijevic brani situaciju jedan na jedan i šalje loptu u korner. Sledi sijaset jalovih centaršuteva domaćih koje je lako pokupio odlični Tanasijevic. Igrao se 30. Minut Zunic je proigrao Leontijevica koji je uputio oštar centaršut sa leve strane. U skoku su se sudarili Spasenovic i Petrovic a Spasenovic je morao da napusti meč zbog povrede. Ovom prilikom mu želimo brz oporavak.

U posledniih deset minuta domaći pojačavaju pritisak. 38. minut, igrači Zadrugara greše na sredini terena. Sledi ekspresna kontra i Kovacevic postiže vodeći pogodak. Do kraja poluvremena igralo se na sredini terena, bez prilika. Ponovo Zadrugar vodi igru na početku drugog poluvremena. Bojicic centrira , Nestorovic propusta loptu a Jevtić ne uspeva da se upiše u strelce, njegov udarac završio je tik pored leve stative Lazica. Povezali su se redovi Loznice . Novakovic, Tadić i Atanacković sjajno kombinuju na sredini terena . Sledi pokušaj loba sa tridesetak metara ali neprecizno. Sjajno su danas Đenisic i M.Pavlović reagovali i intervenisali u nekim situacijama . Ali bili su nemoćni u 61. Minutu , sjajan centaršut Tadić je pretvorio u pogodak.

Do kraja meča se uglavnom igralo na sredini terena, bez pravih prilika za pogodak. Treba izdvojiti još samo pokušaj Avramovica iz daljine koji je lako zaustavljen.

LOZNICA: Lazic, Marčeta, Spasenovic (Jovanovic), Lukic, Ilic, Atanacković (Pavlović), Milutinovic, Tadić (Matic), Kovacevic, Novakovic, Jevtićā€©ZADRUGAR: Tanasijevic, Mijailovic (Jevtić), Leontijevic, Petrovic, M.Pavlović, Avramovic, Zunic, Đenisic, Nestorovic, Bojicic , D.Pavlović

Fudbal Fudbal Zona "Drina" Loznica Zadrugar
Nema rezultata