XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Raški okrug: Magnohrom - Kraljevo Hajduk 3:0

28.03.2011 sonyman

U utakmici 16.kola Raške okružne lige, fudbaleri Magnohroma su, u gradskom derbiju, savladali ekipu Kraljevo Hajduka rezultatom 3:0. Lakše nego što su očekivali, domaći su osvojili 3 važna boda u borbi za opstanak. Od samog početka na terenu je postojao samo jedan tim što je i rezultiralo ranim vodjstvom: skraćeni korner sa desne strane izvodi Okošanović, na drugoj stativi u buketu igrača najbolje se snalazi kapiten Nikolić i dovodi crvene djavole u vodjstvo (8.minut). Već u 13. je 2:0: Aleksandrović krade loptu na sredini terena, kreće ka golu i sa nekih 25m šutira po sredini gola i cepa mrežu. Čini se da je u ovoj situaciji Štavljanin morao bolje da reaguje. Nakon rano ostvarenog vodjstva od 2:0 domaći se opuštaju, što gosti ne uspevaju da iskoriste. Početak II dela je doneo blagu inicijativu gostiju, par polušansi koje nisu iskorišćene. U 82.min. kontru koju je povukao rezervista Čingelić, manirom iskusnog strelca rešava Okošanović i otklanja sve dileme oko krajnjeg rezultata. U još par navrata do kraja utakmice, gol Hajduka je visio u vazduhu, pa je moglo vrlo lako da se desi da u Picmali pukne petarda.

U narednom kolu na Starom aerodromu gostuje ekipa B.Vuković iz Ladjevaca, renomirani protivnik iz vrha tabele, pa se očekuje odlična utakmica jer domaćima samo pobeda znači u borbi za opstanak.

Stari aerodrom; Gledalaca:100; Sudija: Ostraćanin; Pomoćnici: Jović i Živanović; Žuti kartoni: Petrović, Ponorac(Magnohrom), Tanasković, Gazikalović(KV Hajduk).

MAGNOHROM: Ponorac, Slavić, Jovanović, Jeremić, Vukomanović, Petrović, Nikolić (Jovandarić), Aleksandrović, Matović (Čingelić), Filipović, Okošanović (Milovanović).

KV HAJDUK: Štavljanin, Gazikalović, Kundović (Milovanović), Baltić, Rsovac, Pavlović V., Tanasković, Marković, Filipović(Rakonjac), Pavlović Milosav, Kuč (Savićević).

Fudbal Fudbal Raška okružna liga Magnohrom Kraljevo Hajduk
Nema rezultata