XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Radnički – Vlasina 3:0

Fudbaleri Radničkog odiigrali su  treću trening utakmicu u okviru priprema za nastavak prvenstva . Ekipa trenera Ace Kuzmanovića sastala se sa Vlasinom, bivšim srpskoligašem. Minutom ćutanja odata je pošta juče preminulom Nikoli Stankoviću Šuleji, nekadašnjem fudbaleru Radničlkog, sportskom radniku i devedestih godina generalnom sponzoru, tada pirotskog drugoligaša. Trener Aleksandar Kuzmanović odlučio je da u prvom poluvremenu igra sledeći tim.

Stefanović, L.Manić, Ml.Nikolić, J.Nikolić, Mr. Nikolić, Petrov, Manojlović, Tolić, Todorović, N.Ćirić, Kuštrimović. U drugom  poluvreme Radnicki  je igra u sledećem sastavu Filipović Petrovićc, B.Mančić, Mi.Nikolić, S.Ćirić, Ristov , , Djordjević, Mi.Nikolić, Stojković, M.Mančcić.

Strelci 1:0 Kuštrimović 30, 2:0 Ristov 48, 3:0 Mi.Nikolic 60. minutu.

Iz utakmice u utakmicu igra pirotskom tima sve je kvalitetnija. Iako se još uvek radi dva puta dnevno, fudbaleri imaju svežine, dobro se kreću i stvaraju sve više povoljnih prilika. Posebno je značajno što minutažu dobijaju mladji igrači koji to koriste na veoma dobar način.

Trener Aca Kuzmanović zadovočljan je atmosferom i zalaganjem. Treba reći da je ovo jedna od najmladjih selekcija Radničlkog u poslednje vreme.

Sledeću utakmicu Radnički igra u nedelju, 23. februara  sa ekipom Dinama iz Vranja u Pirotu. Utakmica se igra od 13,30 minuta .