XS
SM
MD
LG

Tutin pobednik Memorijala "Emir Zećirović"

Na stadionu u Tutinu proteklog vikenda održan je Memorijal "Emir Zećirović - Figo", koji je tragično izgubio život na treningu svog kluba posle udara groma. U znak sećanja na ovog mladog fudbalera, u finalu su se sastali domaći Tutin i Sloga iz Sjenice. U interesantnom susretu domaćin je bio bolji i slavio pobedu golovima Amela Hota i Dina Cakovića. Pobednički pehar uručio je Zoran Matovic predsednik FSO Raška, Novi Pazar i Tutin. Tutincima je ovo bila poslednja provera pred start Zone "Morava" u koju ulazi sa visokim ambicijama. Po onome što je viđeno na Gradskom stadionu, Tutin će biti jedan od glavnih kandidata za ulazak u Srpsku ligu "Zapad". U prva dva kola prvenstva Tutin će oba puta biti domaćin, prvo će ugostiti Takovo iz Gornjeg Milanovca, a potom i kraljevački Metalac.

                                           TUTIN - SLOGA (S)   2:0 (1:0)

Gradski stadion. Gledalaca: 100. Strelci: Amel Hot u 13. iz jedanaesterca i Caković u 85. minutu za Tutin.

TUTIN: Herić, M.Hot, Tutić, Suljović, Ferizović, Holić, Ahmetović, Čuljević, Caković, Džudžević, A.Hot. Igrali su još: Alić, Kostić, Hamidović, Salković, Milunović.

SLOGA (SJENICA): Šabanović, Mahmutović, Hanuša, E.Hodžić, Muhović, Nedić, Dacić, Pejčinović, Gravić, H.Hodžić, Malićević. Igrali su još: Hajdarević, Vejselović i Drndić.

                                                  Gradski stadion u Tutinu