XS
SM
MD
LG

Memorijalni turnir "Miroslav Kovač- Kovi" Slavia pobednik

Prvi pobednik turnira je ekipa Slavie iz Kovačice koja je tokom celog susreta bila bolji rival i zaslužena primili pobednički pehar iz ruke Zuske Kovač. Najbolji pojednac finalnog meča Pavel Čižik postigao je tri pogotka, a treći sa svoje polovine nekih 60 metara kada se oslobodio svog čuvara i raspalio po lopti koja je završila u mreži golmana Đurića. Fudbalski savez opštine Opovo – Kovačica obezbedio je pehare i nagrade za najuspešnije na turniru, a. predsednik Predrag Perović predao je pehar za najboljeg igrača turnira koji je proglašen Stojanu Vojnoviću (Dolina), najbolji golman je Miroslav Melih (Hajdučica), a najbolji strelac turnira Pavel Čižik (Slavia) sa 3 gola.

Fudbalski savez Vojvodine bio je prisutan na turniru i posthumno dodelio plaketu porodici Miroslava Kovača za njegov dugogodišnji rad i doprinos fudbala u Vojvodini.

U utakmici za treće mesto između Hajdučice i Janošika posle devedeset minuta igre nije bilo golova, a posle ivođenja penala uspešniji su bili fudbaleri Hajdučice i slavili 5:3.

Finalna utakmica

Dolina – Slavia 0:3 (0:1)

Padina. Stadion: Doline. Gledalaca: 200. Sudija: Petar Milanović (Pančevo). Strelac: P.Čižik u 4, 75 i 83 minuti .

Dolina: Đurić, Vojnović, Korenj, Durgala, Baić, Musa, Kovač, Mačužić, Ugrenović, Vukajlović, Tubić. Igrali su još: Makarun, Kutalek, Slivka, Matulja, Bančov, Kovarček, Paul, Pokaresku.

Slavia: Trbojević, Đuriš, P. Čižik, Radenković, Mitić, Čolak, Valovec, Miodrag, D.Čižik, Stanojković, Jovnaš. Igrali su još: Kralika, Garaj, Jaško, Ćirić, Malinović.

 

Najbolji nagrađeni na turniru i rukovodstvo turnira

Pobednik turnira Slavia - Kovačica