XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 29.01. do 04.02. 2018.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Vaše sportske aktivnosti ostavljaju dobar utisak na ljude sportskog poslovanja. Ovnovi fudbalskih sklosti imaće mogućnost sklapanja sportskog ugovora. Ovnovi borilačkih sportskih aktivnosti imaće uspesnih rezultata u danima tokom ove sedmice. Moguće je da će vas dosadašnji rezultati i rezultati koji sada ostvarujete usmeriti ka sportskom timu ili klubu koji je poznat široj javosti.

Ne odustajte od svojih namera, naročito ne ako u predhodnom periodu niste ostvarili značajne rezultate. Ovo je vaša sedmica i dani vaših sportskih ostvarenja. Pokazaće se da su vaši postupci korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja. Mogućnost unapeđenja vam predstoji, a zahvaljujući nekim svojim ranijim poznanstvima imaćete mogućnost prelaska u drugi sportski tim.
  

Delovaćete veoma odgovorno i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam. Kao što uvek radite tako ćete i ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Blizance očekuje uspeh. Fudbalski timovi sastavljeni tokom ove sedmice imaće predispozicije ka polju inostranstva.
   

Rezultate ćete ostvarivati po postojećem dogovoru članova sportskog tima. U pojedinim trenutcima moraćete da delujete po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje. Neki horoskopski Rakovi prepustiće nekom drugom isticanje, neki će se povući iz sportskih aktivnosti a biće i onih horoskopskih Rakova koji će na terenu zaigrati kao rezervni igrači.

Horoskopski Lavovi u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajne uspehe. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati dobar honorar.

Posvetite se malo više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.

Imaćete mogućnost i spremnost da napravite neke značajne obrte. Delovaćete promišljeno i svaki svoj potez pažljivo ćete planirati. Ukoliko se bavite sportskim aktivnostima koje podrazumevaju dva igrača kao na primer tenis, boks,...i tome slično možete očekivati dobre rezultate.
                                                                                         
U danima tokom sedmice biće dobrih prilika da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Na nečije insistiranje više ćete se baviti timskim aktivnostima. Dani tokom sedmice kroz određene okolnosti usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere.

Toliko ste ambiciozni da vas nije lako zaustaviti. Sportski ste veoma aktivni i ostvarujete u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.

U danima pred vama možete krenuti u jednu dugoročnu i stabilnu sportsku karijeru. Tamo gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo ćete se  naći u odlučujućoj ulozi. Organizujte se bolje i odredite sebi bolje sportske prioritete.

Tokom ove sedmice sa određenim potezima bićete u centru pažnje što će biti vasa dodatna motivacija za dalje uspehe i dalje nagrade. Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba u danima tokom sedmice mogućnosti postoje. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Izbegavajte sukobljavanja.
O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do sitnih povreda. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović