XS
SM
MD
LG

U Ratini rezervisti prekinuli uspavanku

U Ratini su viđena dva različita poluvremena. Prvo prava uspavanka u kome nije viđena nijedna lepa akcija a unastavku prvavo osveženje a uneli su ga igrači sa klupe. Kod domaćina to je bio Saveljić a u timu Trepče omaleni Karamatić.
Domaćini su došli u vođstvo posle kornera kada se u srcu šesnaesterca najbolje snašao visoki Saveljić i glavom poslao loptu u mrežu gostiju. Igrači Poleta su do samog finiša uspevali da dominiraju na terenu.
Očekivalo se da će ovo minimalno vođstvo uspeti da sačuvaju i osvoje sva tri boda. Čak su gosti ostali sa devet igrača na terenu. Već pomenutu Karamatić je čini se bio čovek odluke. U nekoliko navrata vezivao je u "čvor" igrače domaćina. Iz jedne takjve akcije lopte se na dvadesetak metara dokopao, takođe rezervista Strahinja Lazić. i preciznim udarcem poslao loptu i levi dinji ugao solidnog vratara Županjca. Nastala je neopisiva radost gostiiju i još jednom potvrđeno nepisano pravilo, kraj utakmice je poslednji zvižduk sudije.

Trepca u akciji

Napad domaćina

Vazdzšni duel dobili gosti Foto: STOLE

POLET - TREPČA 1:1 (0:0)

Ratina. Gledalaca 250. Sudija: Ivan Petrović (Kragujevac) 7. Streci: 1:0 Saveljić u 56. 1:1 St,. Lazić u 86. minutu. Crveni kartoni: Sedlarević i Mašić (Trepča)

Polet: Županjac 7, Kosovac 6, Trnavac 6,5, Zajić 7, Pavlović 6 (Saveljić 7), Ćirović 7, Robović 6,5 (Jelić -) Popović 6,5 (Živanović -), Đokić 6,5, Filipović 7, Milovanović 7,5

Trepča: Vakić 7, Mašić 6,5, Milovanović 6,5, Trajković 7, Božović 7, A. Lazić 7, Popović 6 (Karamatić 8), Sedlarević 6, Milosavljević 6,5 (A. Lazić 7), Lalić 6,5, Stefanović 7

Igrač utakmice: Žarko Karamatić (Trepča)