XS
SM
MD
LG

Planinari PSD "Ljukten" na 63. ovogodišnjoj akciji

U ovoj jubilarnoj godini kada je PSD "Ljukten" svečanom akademijom u prepunom Domu kulture u Trsteniku, obeležio vredan jubilej 70. godina postojanja i planinarenja, u subotu 08 decembra odrađena je još jedna 63. po redu ovogodišnja akcija pod nazivom "Konstantinu u pohode".

Akcija Konstantinu u pohode PSD Ljukten Trstenik

I ovoga puta bilo je lepo i zabavno kretati se stazamaiz sela Kukljin preko vrha Uroševac i izvorišta kisele vode,da bi se akcija zavrđila u centru sela Bele Vode.

Do kraja ove godine planirali smo da odradimo još dve akcije, u naše društvo učlanjeno je 97 a imamo i 1000 pridruženih članova koji učestvuju na akcijama. Tako smo praktično svakog vikenda imali po jednu akciju, iste aktivnosti nastavljamo i u narednoj godini. Očekuju nas "Prolećni dani planinara", zatim još četiri tradicionalne akcije, među kojima će biti i Uspon na Ljukten i druge akcije. Naše društvo je uvek otvoreno za nove članove ljubitelje prirode i lepota naših i drugih krajeva'', rekla je tim povodom Snežana Đokić sekretar PSD "Ljukten" u Trsteniku.