XS
SM
MD
LG

''Bomba'' na pomolu: Od Kuzmića ipak ništa ali zato je Teo blizu Zvezde

Večeras u ponoć ističe rok za registraciju igrača u ABA ligi. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, na ''Malom Kalemgdanu'' bi moglo biti veoma zanimljivo.

Objavili smo neki dan vijest da je Kuzmić novi igrač Zvezde. Djelovalo je samo da treba potpisati ugovor jer je Real pristao da ga pusti. Međutim, u poslednji tren Madriđani su se predomislili i samim tim propao je povratak Kuzmića u dres Zvezde.

Međutim, Zvezda se okrenula novom pojačanju ali na poziciji plejmekera. Kako saznajemo, Miloš Teodosić bi do kraja dana mogao potpisati za Zvezdu. Naš izvor nam je rekao da će Teodosić ako dođe, potpisati ugovor do kraja ABA lige a domaću ligu neće igrati. Treba mu negdje da igra bar malo nakon otkaza u Klipersima a u inostranstvo ne želi jer mu se supruga skoro porodila i želi sada biti uz porodicu. Domaću ligu ne planira da igra jer se želi što bolje spremiti za Mundobasket.

Iako djeluje malo i nejverovatno da će sjajni plej doći, moguće je da do kraja dana Miloš Teodosić postane besmrtan za Zvezdaše. Sigurno će takav biti ako obču crveno-beli dres.

Foto: Moja Crvena Zvezda