XS
SM
MD
LG

Vojvodić: Zašto da idem, pa nisam izgubio od 1914?!

Darko Vojvodić

Darka Vojvodića šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac iznenadila je informacija da na kraju ove sezone odlazi s banjalučkog Gradskog stadiona poslije osvojene titule i plasmana u Premijer ligu BiH.

- Malo sam zatečen, o svemu sam saznao iz medija i ne znam o čemu se radi. Nisam upoznat zbog čega bih bio smijenjen, i zašto da idem iz Borca, kad utakmicu nismo izgubili od 1914. godine?! Osim toga imam i važeći ugovor s klubom do ljeta 2020. godine i stvarno ne vidim razlog zbog čega ne treba da budem više trener Borca – rekao je Darko Vojvodić za naš portal.
Strateg Banjalučana, zvanično najbolji trener Republike Srpske za 2018. godinu, koji je ljetos takmičarski izborio opstanak, a Borac je izbačen iz Premijer lige BiH zbog licence, superiorno je osvojio titulu, vjerovatno je mislio na utakmice u prvenstvu. Borac je u tekućoj sezoni, u bitkama za bodove, samo jednom poražen, i to jesenas u Prijedoru od Rudar Prijedora (0:1), a bilo je to 17. novembra, u 15. kolu. U 15 narednih utakmica u prvenstvu Banjalučani su neporaženi, pa tako i cijelo ovo proljeće. Banjalučani dva kola prije kraja imaju 21 bod više od drugoplasirane Sloge iz Gornjeg Crnjelova.