XS
SM
MD
LG

Navijači istukli gostujućeg golmana

Posle susreta 29. kola Beogradske zone, OFK Mladenovac – OFK Leštane (0:0), pretučen je mladi golman gostujućeg tima, Marko Miladinović. Tim povodom, rukovodstvo Leštana oglasilo se saopštenjem:

- Bilo je tokom prethodnih godina nezgodnih mečeva, mnogo teških reči i psovki, ali sve do našeg gostovanja u Mladenovcu, nikada se nije desilo da naši igrači budu fizički napadnuti.

Naš golman, Marko Miladinović, tek od nedavno punoletan, inače pristojan i uzoran mladić, pamtiće ovo gostovanje. Ne po svom prvom započetom seniorskom meču, koji je obeležio sačuvavši mrežu sa nekoliko fenomenalnih intervencija, i epitetom igrača utakmice, već, na žalost i na sramotu, po batinama koje je dobio posle meča.

Brutalno, bez povoda, pretukle su ga pristalice domaćeg tima. Možda sada više i nije važno, ali treba reći da su ovom prilikom svi zakazali: organizator, redari, policija, ali i mi koji nismo uspeli da zaštitimo našeg igrača.

Lako je biti veliki kada sve ide po planu, lako je biti dobar domaćin kada se pobedi, pravo lice domaćina u Mladenovcu smo videli ovog vikenda, očigledno je da su unapred pribeležili tri boda i izgubili su živce kada im je neko pomrsio račune.

Da ne bude zabune, tu ne mislimo samo na navijače tima sa Seltersa. Ovim putem javno obećavamo stručnom štabu Mladenovčana da nećemo praviti problem ako se njihovi igrači budu veselili ukoliko se ikada desi da ostvare povoljan rezultat protiv nas.

Gubili smo mečeve na našem terenu, pobeđivali na gostovanjima, ali nikada se nije dovelo u pitanje pravo igrača koji su izborili povoljan rezultat da to i proslave.

Valjda se zbog toga i igra fudbal, doduše ovo u nedelju i nije bio fudbal – kaže se u saopštenju uprave Leštana.

Izvor: Sportski žurnal