XS
SM
MD
LG

Emotivno pismo Mihajlovića: Nema više suza, borba!

Siniša Mihajlović

 

Prošlo je dva dana otkako je Siniša Mihajlović čitavom svijetu saopštio da boluje od akutne leukemije - i još nam je teško da prihvatimo da je to istina.

Legenda jugoslovenskog i srpskog fudbala ne planira da se prepusti opakoj bolesti, već u utorak će početi liječenje "agresivnim tretmanima", a nadamo se da će iz svega izaći kao pobjednik, kao što je već to uspijevao stotine puta u životu i karijeri...

Na njegovu adresu stigle su hiljade i hiljade poruka podrške, od prijatelja, poznanika do velikih sportista, a zbog toga je želio da se zahvali SVIMA.

U pismu koje je objavio u italijanskom listu "Gazeta delo Sport", i koje prenosimo u cjelosti, poručio je da mu više nije preostalo suza i da je spreman da se bori, nakon što je dobio toliku podršku svih ljudi oko sebe.

Pročitajte pismo Siniše Mihajlovića...

"Postoje trenuci u životu kada se borite s protivnikom koga je teško pobijediti ili se suočavate s problemom koji je teško riješiti... Upravo kroz takve momente prolazim u ovom trenutku, ali se osjećam veoma srećno pošto znam da nisam sam. Otkrio sam da uz sebe imam ogromnu podršku na ovom putu.

Tokom posljednjih nekoliko dana 'okružilo' me je more privrženosti, solidarnosti i pozitivne energije koje mi je dalo veliku snagu i sigurnost da ću dobiti ovu bitku sa leukemijom.

Dobio sam hiljade poruka i uvjeravam vas - pročitao sam SVAKU od njih. Jednu po jednu. Sve su mi mnogo značile i pogodile su me. Ovo su bili teški dani za mene i izvinjavam se ako nisam odgovorio na svaku i zahvalio svakom od vas. To sam želio na ovaj način da uradim, preko Gazete i predsjednika Torina koji mi je dozvolio prostor u novinama.

Hvala na podršci svim predsjednicima klubova za koje sam igrao ili koje sam trenirao, ali i onima s kojima nisam sarađivao, ali su ipak pokazali poštovanje prema meni.

Hvala i svim bivšim saigračima i protivnicima od onih dana kada sam bio fudbaler, kao i mojim igračima koje sam trenirao ili koje nisam, a koji su i dalje rekli 'Forza Mister'. Hvala i svim navijačima 'mojih' timova i onih timova protiv kojih sam igrao noseći neki drugi dres. Znam da su me mnogi od njih kritikovali ili zviždali mi na terenu, ali sada su me ohrabrili i pisali mi 'nemoj da se predaješ Siniša'.

Hvala i ljudima iz svijeta politike i zabave, koji su mi pružili podršku. Hvala i svim prijateljima koje sam sretao u mnogim gradovima tokom karijere...

I hvala čitavoj javnosti. Ljudima koji nisu poznati. Oni koji me dobro poznaju znaju da ljude cijenim na osnovu toga kakvi su, a ne ko su. Od poruka koji su stigli od vrha države do pisma djeteta koje mi je nacrtalo osmijeh - svi ste važni za mene!

Hvala vam, hvala vam, hvala vam. Svi ste me dirnuli. Ostao sam bez suza, sada sam spreman da se borim. Vidimo se uskoro!", napisao je Siniša Mihajlović.

Miho, pobijedi!

mondo.rs