XS
SM
MD
LG

U Miločaju prava goleada u derbiju kola Gradske lige Kraljevo

Dervi kola u Gradskoj ligi Kraljevo opravdao je očekivanja ljubirelja fudbala koji su pored dinamične igre i lepih akcija videli i osam efektnih pogodaka. Gosti su golom Rakića na samom početku susreta rešili prvi deo meča u svoju korist.

Akcija iz prvog poluvremena

U nastavku goleada koju je započeo Uroš Milosavljević u petom minutu nastavka. Domaćini su za samo deset minuta uspeli pogocima Vučićevića i Gavrilovića da poravnaju rezultat ali samo za kratko jer su najpre Grujičić a potom i Mitrović opet napravili razliku od dva gola.

Borba za svaku loptu

U samom finišu susreta još dva puta je lopta bila u mreži. Danilović je smanjio rezultat na 3:4 a najbolji pojedinac utakmice Grujičić posle solo prodora stavlja tačku na zasluženu pobedu.Sudija Strahinić sa pomoćnicima na visini zadatka.

Duel Arsenijevića i Grujićića (desno) strelca dva pogotka

Uzbudjenja na pretek

Kad nema skupljača loptu iz kukuruza donose navijači Foto: STOLE

MILOČAJAC - PROGORELICA 3:5 (0:1)

Miločaj,. Gledalaca 50. Sudija: Nebojša Strahinić (Kraljevo)Strelci: Vučićević u 55, Gavrilović u 67. Danilović u 88. (Miločajac). Rakić u 16, U. Milosavljević u 50. Grujičić u 70. i 89. Mitrović u 86. (Progorecica). Crveni karton: Novčić (Progorelica)

Miločajac: Gajić, Arsenijević, Miković, Šljivić, Danilović, Nedeljković (Gavrilović), Bogdanović, Vučićević, Ćirović, Đurović, Sretović

Progorelica: Radmilac, Ugrenović, Raković, Nešović, Vujović, Mitrović, Bažalac (M. Milosavljević), Grujičić, Novčić, Spasojević, U. Milosavljević