XS
SM
MD
LG

"Brzi voz" spremno dočekuje Mitrovčane

Trener "brzog voza" Žarko Todorović

Fudbalere srpskoligaša Dinamo 1945 u subotu na svom stadionu  očekuje  novi duel gde će odmeriti snage sa Radničkim iz Sremske Mitrovice.  Tri kola pre kraja jesenjeg dela sezone Pančevci zauzimaju šesto mesto na tabeli sa osvojenih 17 bodov. Trener „brzog voza“ Žarko Todorović pred novu subotnju utakmicu svog tima kaže:

-„ Nama je svaka utakmica vrlo bitna, a imamo veliku želju i cilj nam je da osvojimo nova tri boda.Očekujem da ćemo odigrati na svom nivou i onda rezultat neće izostati kako bi sa svojim navijačima koji će sigurno doći u velikom broju da proslavimo još jedan uspeh svog kluba.“- kaže Todorović.

Dobro poznajete ekipu iz Sremske Mitrovice.

-„ Ne želim puno da pričam, već želim da pričamo na terenu sa boljom igrom i rezultatima i onda je to mnogo lakše. Gosti imaju dobar sastav i znamo njihove vrednosti i mane i očekujem da ćemo uspeti da nametnemo svoj ritam i da savladamo Mitrovčane.“- kaže Todorović.

Ponovo ne možete da računate na sve igrače u ovom meču.

-„U proteklim mečevima bili smo bez nekoliko igrača koji su zbog povreda propustili mečeve i tako je i sada šestorica igrača nisu u kombinaciji za sastav. Nema opravdanja i očekujem da momci koji dobiju poverenje u meč uđu maksimalno motivisani i spremni da svojim zalaganjem pruže dobru igru i rezultat neće izostati.“- kaže Todorović.

Kako ste zadovoljni dosadašnjim rezultatima svog tima.

-„ Sve ide u pravcu kako želimo. ali moram da istaknem da smo mogli još koji bod više osvohjiti. U fudbalu je to normalno ne ide sve kako zamislite i uvek vas vrebaju iznenađenja. Na nekim mečevima smo samoi krivi što smo ostali bez pobede i očekujem da u preostala tri kola popravimo bodovni saldo“- završio je Todorović.