XS
SM
MD
LG

Petrović ponovo u Andori

Dragan Petrović

 

 

Jedan od najboljih arbitara u regionu, banjalučki internacionalac sa FIFA znakom Dragan Petrović sudiće sutra kvalifikacioni meč mladih (“U-21”) reprezentacija u Andori između domaćina i Turske.

Tako će Banjalučanin koji je možda i najbolji sudija Premijer lige BiH dobio priliku da sudi i u ovom takmičenju posle kvalifikacionih utakmica UEFA Evropske lige, omladinske Lige šampiona, ali i uloge u susretu seniorskih reprezentacija Litvanije i ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Priznanje Petroviću je ujedno i priznanje za Sudijsku organizaciju Republike Srpske jer će mu u Andori pomagati Sreten Udovičić iz Prijedora i Damir Lazić iz Brčkog, dok će ulogu četvrtog arbitra obavljati Prijedorčanin Zoran Grbić. Zanimljivo je da je debi na internacionalnoj sceni Petrović imao upravo u Andori, na istom stadionu, u kvalifikacijama za Evropsku ligu, 27. juna kada su igrali Sent Julija i Evropa, predstavnik Gibraltara.

Susret mladih reprezentacija Andore i Turske igra se na stadionu “Komunal” u Andora la Velji 19. novembra s početkom u 18 časova.