XS
SM
MD
LG

Loptom kroz Aranđelovac

Karate klub "Knjaz", pod pokroviteljstvom Opštine Aranđelovac, u subotu 15. februara u SRC Šumadija, organizuje Internacionalni karate turnir "Aranđelovac Open", uz učešće najboljih karatista iz regiona u svim takmičarskim kategorijama.

Veliki broj kvalitetnih takmičara nastupiće u seniorskoj konkurenciji. Prijave će se primati do 14. februara, preko sajta sportdata.org . Takmičenja počinju u 10h, a za najuspešnije u generalnom plasmanu su pripremljene diplome, medalje i pehari.

Rukometaši "Šamota" izgubili su u Beogradu, od "Partizana" sa 22:26 (12:12) u utakmici 16. kola Arkus lige. Domaćina do važnih bodova, koji ga vode u plej of, doveo je nesavladiv na golu Andrej Trnavac, koji je proglašen i za najboljeg pojedinca susreta. Najefikasniji u redovima "Šamota" bili su Jovan Milićević sa 7 i Danilo Živković sa 6 pogodaka.

Borbu za bodove koji bi im osigurali opstanak u ligi Šamoteri nastavljaju u subotu, 15. februara, kada im u SRC Šumadija, gostuje šestoplasirani "Rudar" iz Kostolca.

Na gostovanju ekipi "Vrbasa" rukometašice "Bekamenta Bukovičke Banje" su sa 25:18 savladale domaću ekipu. I ovoga puta trener Kneginja, Saša Bošković, tokom većeg dela susreta je dao šansu mlađim igračicama koje su ispunile očekivanja. Za igrača utakmice, treneri su proglasili Anu Stanojlović, levo krilo Bekamenta. 

U četvrtak u Aranđelovcu u utakmici 12. kola Super lige, "Bekamentu" gostuje ekipa "Železničara" iz Inđije. Utakmica počinje u SRC Šumadija u 17h, uz direktan prenos na RTS-u.

Seniori OK Šumadija, sa prve pozicije Druge lige Centar, ovog vikenda u SRC Šumadija su otvorili prolećni deo sezone utakmicom sa četvrtoplasiranom ekipom "Mladog  Radnika II" iz Požarevca. Prikazana je sigurna igra i pobeda rezultatom 3:0 (25:18, 25:20, 27:25)

Seniorke "Šumadije" su drugi deo sezone započele porazom na gostovanju  "Srbijanki 014 II" u Valjevu, rezultatom 3:0 (25:23, 25:23, 25:22).