XS
SM
MD
LG

Mini golf na Adi Ciganliji počinje sa radom

Prvi vikend bez zabrane kretanja Beograđani će moći da provedu na terenima za Mini golf na Adi Ciganliji gde ih, pored lepog vremena i divne prirode, očekuje i odlična zabava, koja je u potpunosti bezbedna. Na terenima će biti obezbeđena dezifenkciona sredstva, a pravila igre su svakako takva da omogućavaju održavanje bezbedne distance. Mini golf je sjajan vid rekreacije, uz koju možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh, tako da je idealan za druženje sa prijateljima i celu porodicu i u potpunosti je na otvorenom prostoru.

Tereni su otvoreni svakog radnog dana (osim ponedeljka) od 11:00 do 19:00h, a vikendom od 09:00 do 21:00h. Pored uživanja u igri, posetioci će moći da se opuste i u lepom ambijentu kafea. Mini golf može da igra svako bez prethodnog iskustva ili ograničenja u godinama, a igrači će od osoblja dobiti i svu stručnu pomoć i uputstva za igru. Na terenu ima 18 staza i treba ubaciti lopticu u rupe iz što manje pokušaja. Svaka staza je drugačija i predstavlja novi izazov, što igru čini posebno zanimljivom i dinamičnom. Pored umešnosti i preciznosti, važan je i takmičarski duh, a svaki udarac štapom i pogodak izmami osmeh celog tima.

Tereni za Mini golf se nalaze na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini ex restorana "Jezero", a posle višegodišnje zapuštenosti, prošle godine su dobili potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Tokom prve sezone rada obnovljene terene je posetilo više hiljada ljudi, a veliki broj njih su postali stalni posetioci. Posebno su oduševljeni roditelji, koji su ponovo dobili priliku da igraju igru svog detinjstva, ali i da svojoj deci pokažu kako su se nekada zabavljali. Pored brojnih posetilaca Ade Ciganlije, na terenima su tokom prethodne sezone bili organizovani i brojni uspešni tim bildinzi, proslave rođendana, promocije i koncerti.

Tokom ovogodišnje sezone, a u skladu sa ublažavanjem i konačnim ukidanjem mera zaštite od širenja virusa korona, na terenima će posetiocima biti ponuđeni i dodatni sadržaji i muzički program, tako da će Mini golf tereni u srcu prelepe Ade Ciganlije, i ovog leta biti mesto odlične zabave, rekreacije i druženja.