XS
SM
MD
LG

Kopaonik slavio u drugom kolu, savladano kruševačko Jedinstvo 1936

Na premijeri na domaćem terenu fudbaleri Kopaonika iz Brusa su savladali ekipu Jedinstva 1936 iz Kruševca rezultatom 3:0. Imali su domaći fudbaleri dobru šansu da već na početku meča steknu prednost u 3. minutu, ali je nisu iskoristili. U prvom poluvremenu su Vukojević, Đorđević, Ignjatović i Živanović dva puta, bili u prilici da savladaju golmana Jedinstva 1936 i dovedu svoj tim u vođstvo, ali su u završnici akcija bili neprecizni.

Terensku inicijativu domaći su krunisali pogocima u drugom poluvremenu. Posle ubačene lopte Vilimonovića, Knežević je sjajnim udarcem glavom matirao  golmana gostiju Markovića za 1:0. Živanović je u 82. minutu realizovao penal za prednost Kopaonika od 2:0, kada je u šesnestercu oboren Nikolić a sudija Mitrović bez oklevanja pokazao na belu tačku. Konačan rezulta meča 3:0 je postavio M.Vidojević u 90. minutu, posle uspešne akcije domaćih fudbalera.

Brus-Gradski Stadion. Sudija: Slobodan Mitrović (Vitina). Strelci: Knežević 64. minut, Živanović 82. minut (iz penala), M.Vidojeviću 90. minut. Igrač utakmice: Marko Vilimonović.

KOPAONIK: Maksimović, Planiničić (Vukajlović), Savić (Todorović), Knežević, Čukuranović, Đorđević(N. Vidojević), Nikolić, Vilimonović, Vukojević, Ignjatović(M. Vidojević), Živanović.

JEDINSTVO 1936: Marković, Petrović, Pavlović, Vujčić(S. Marković), Arsić, Biserčić, Nikolić, Vidojević, Jovanović, Šljivić, Vujović.