XS
SM
MD
LG

TSC: Trajal nije protivnik za potcenjivanje, ali nas zanima samo pobeda

Fudbaleri TSC Bačka Topola gostuju sutra, od 14:30, ekipi kruševačkog Trajala, u šesnaestini finala Kupa Srbije, sa ciljem da potvrde kvalitet i dobru formu, i tako izbore plasman u dalje takmičenje.

Trener golmana Silard Farago izjavio je da je će ekipa TSC kao i obično ići na u i plasman među 16 najboljih ekipa Kupa Srbije. „Poslednji put smo igrali protiv Trajala u Prvoj ligi i znamo da sada imaju uglavnom mlade igrače, uz par iskusnijih. Oni se trude da igraju fudbal, ne forsiraju duge lopte, već kratim pasom pokušavaju da dođu do protivničkog gola“, rekao je Farago.

Farago je dodao da će sutrašnji meč možda biti i prilika za neke igraće TSC koji su do sada imali manju minutažu.

Defanzivac Nebojša Skopljak istakao je da se TSC za meč sa Trajalom priprema kao za svaku superligašku utakmicu, te da ekipa iz Bačke Topole sigurno neće potceniti protivnika.

„Idemo u Kruševac, trudićemo se da odigramo najbolje što znamo i da prođemo dalje“, rekao je Skopljak.

Golman Nemanja Jorgić ocenio je da je ekipa Trajala jedna od najboljih u Prvoj ligi, što je posebno pokazala u poslednja dva kola.

„Svi znamo da je Kup specifičnotakmičenje, u kome nema popravnog. Sigurnomoramo da uđemo maksimalno u taj meč od prvog minuta, da nametnemo svoj stil igre i da ponovimo pristup iz utakmice sa Novim Pazarom“, rekao je Jorgić i istakao da je cilj TSC, kao i uvek, pobeda.

TSC u ovaj meč ulazi posle ubedljive pobede protiv Novog Pazara u Senti (7:0) u 11. kolu Superlige Srbije, dok je Trajal pobedio Grafičar na svom terenu (4:1), u 11. kolu Prve lige Srbije.

Utakmica Trajal - TSC igraće se u sutra, 21. oktobra od 14:30h, na stadionu u Kruševcu.