XS
SM
MD
LG
23.10.2020  V. Jankov

Bečejci dočekuju Banjalučane

Peniće čitavog dana voda u bečejskom bazenu

Plivalište zatvorenog bazena bečejskog sportskog centra biće puno ovog vikenda. Jer, pored vaterplo utakmice trećeg kola Prve B lige između Bečeja i Banja Luke, koja se igra sutra od 20 sati, u bazenu će se sutra i preosutra održatii kup Srbije za devojčice rođene 2004. godine i kasnije.

- Iako nemamo žensku selekciju, prihvatili smo se domaćinstva kupa za sedamnaestogodišnje devojčice, jer nam to neće poremetiti naš takmičarski plan. Posle dve prvenstvene pobede, očekujemo da nastavimo u istom ritmu i protiv Banjalučana. Čitavu ovu nedelju posvetili smo poboljšanju fizičke spreme, kako nam koncentracija ne bi padala u drugom delu utakmice, a i dobro će doći za naredni izazov u Obrenovcu protiv TENT-a, rekao nam je trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Mlade vaterpolistkinje subotičkog Spartaka, TAŠ 2000 i Crvene zvezde iz Beograda i Šapca igraće turir kupa Srbije po ligaškom sistemu svako sa svakim. Prvobitno je trebalo da učestvuju i devojčice beogradske Palilule, ali su u poslednjem trenutku otkazale. Subotnji termini turira su 10 i 11,30 odnosno 17 i 18,30, a u nedeju 9 i 10,30 sati. Delegat turnira je Bečejac Zvezdan Kapriš, a sudiće Kristina Ereš Kinčeš iz Sente, Mile Knežević iz Bečeja, Vukašin Nišević i Vladimir Šukić iz Novog Sada.