XS
SM
MD
LG

Paunov Reding nastavlja sa sjajnim igrama, Ivićev Votford kiksao protiv najlošije ekipe u ligi

Foto: Sky Sports

Fudbaleri Redinga nastavili su sa fantastičnim igrama te su ostvarili novi trijumf. U osmom kolu Čempionšipa, slavili su protiv Blekburna u gostima.

Poveo je tim Veljka Paunovića sa 1-0 a strijelac je bio Meite. Armstrong je pogodio za 1-1. Do kraja prvog poluvremena, Reding je poveo sa 3-1 a golove su dali Olise i Loren. U nastavku susreta, Armstrong vraća Blekburn u igru. Konačnih 4-2 za Reding, postavlja Žoao.

Drugi srpski menadžer, Vladimir Ivić, nije imao razloga za zadovoljstvo. Njegov Votford odigrao je 1-1 protiv Vikomba, koji je do večeras imao sve poraze. Golom Sara, Votford je poveo. Ipak, Stjuart je donio izjednačenje i veliki bod domaćima. 

U ostalim susretima, postignuti su sledeći rezultati. Bivši štoper Verdera i Bajerna, Valeri Ismael, upisao je prvu pobjedu na klupi Barnslija, savladavši sa 3-0 Kvins Park. Brentford i Norič odigrali su 1-1. Midlzbro je sa 2-0 savladao Koventrija a istim rezultatom Svonsi je savladao Stouka. 

Nakon nekompletnog osmog kola, Reding je prvi sa 22 boda dok po 15 imaju Svonsi i Votford. Na dnu su Vikomb sa bodom te Šefild Vensdej sa -4 boda.

Ostatak kola igra se u srijedu.