XS
SM
MD
LG

TSC gostuje ekipi Zlatibora u utakmici šesnaestine Kupa Srbije

Fudbaleri TSC-a pružiće maksimum i trudiće se da ostvare što bolji rezultat na gostovanju ekipi Zlatibora u utakmici šesnaestine Kupa Srbije koja se igra  27. oktobra od 14.30 časova na Zlatiboru.

Uoči utakmice protiv Zlatibora pomoćni trener TSC-a, Krsto Jokić je istakao da klub ima velike ambicije i da zbog toga pred svaku utakmicu igrači moraju da budu skoncentrisani i spremni.

„Kup utakmice su specifične, igra se samo jedna i moramo imati maksimalno dobar pristup, jer tu se greške ne opraštaju. Ceo stručni štab i svi igrači očekuju pozitivan rezultat i verujemo da ćemo proći u narednu rundu“, kazao je Jokić.

Jokić se osvrnuo i na utakmicu protiv Partizana i rekao:“ Odigrali smo dosta dobru utakmicu,osećala se pozitivna energija, ali nažalost izgubili smo. Sada nam je važno da tu energiju prenesemo na utakmicu protiv Zlatibora, jer ako to uspemo, prolaz dalje se ne dovodi u pitanje“.

Vezni igrač IfetĐakovac rekao je da predstojeću Kup utakmicu sa Zlatiborom vidi kao lepu fudbalsku predstavu, na kojoj će ekipa iz Bačke Topole imati priliku da se pokaže u najboljem svetlu.

„Ekipa Zlatibora sigurno ima veliki motiv da se dobro predstaviu ovoj utakmici, zato što igraju protiv ekipe koja je u samom vrhu domaćeg fudbala. Mi moramo da imamo dobar pristup igri, i da u utakmicu uđemo maksimalno skoncentrisani. Naravno, ne sumnjam u pobedu i plasmanu naredno kolo  Kupa“, kazao je Đakovac.

Komentarišući utakmicu protiv Partizana, Đakovac je izrazio žaljenje za propuštenim prilikama.

„Posle niza loših rezultata, u meč protiv Partizana smo ušli dobro, nažalost nismo imali sreće i nismo uspeli da iskoristimo šanse. Ipak, ako tako budemo igrali ubuduće nećemo imati problema da obezbedimo poziciju u vrhu tabele i da se plasiramo u Evropu. Dobro igramo, imamo dobru ekipu i sigurno bi bilo zasluženo da odemo u Evropu“, dodao je Đakovac.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije FK Zlatibor - FK TSC  igra se u sredu, 27. oktobra od 14.30 na Zlatiboru.