XS
SM
MD
LG

Futsal liga Vojvodine: Omladinci Foruma slavili u Kačarevu

Omladinci KMF Kraljevićevo i KMF Forum

U poslednjoj utakmici pred svojim navijačima omladinci Kraljevićeva pružili su dobriu igru, ali su gosti iz Vršca uspeli da iskoriste svoje prilike i zasluženo su na kraju slavili. Od prvog minuta vodila se otvorena igra sa puno prilika pred oba gola gde su se istakli golmani Matović i Borković. Prvo poluvreme pripalo je Kačarevcima koji su golovima Obradovića i Damjanova stekli prednost.

U nastavku gosti su bili bolji rival i uspeli su da preokrenu rezultat golovima Bekirovskog i Božina i stignu do nove pobede. Gostujući trener Nenad Varađan može biti zadovoljniji od Aćima Miljanovića, jer su njegovi puleni bili uporniji i sigurniji pred golom odličnog Matovića.

Utakmica Omladinaca Futsal liga Vojvodine 6. kolo: Kraljevićevo - Forum 3:5 (2:1)

Kačarevo. Hala Kačarevo. Gledalaca: 50. Sudije:Petar Milanović (Pančevo) i Dejan Jaćimovski (Kačarevo). Strelci: 1:0 Obradović u 6, 1:1 Bekirovski u 11, 2:1 Damjanov u 18, 2:2 Božin u 25, 2:3 Bobić u 30, 2:4 Bekirovski u 33, 3:4 Josimovski u 35, 3:5 Božin u 40 minuti. . Nagomilavanje prekršaja: Kraljevićevo 7 (2-5), Forum 4 (0-4). Žuti kartoni: Obradović, Šaša (Kraljevićevo). Igrač utakmice: Bekirovski.

Kraljevićevo:Matović, Damjanov, Obradović, Angelovski, Šarenac, Šaša, Josimovski.

Forum:Borković, Božin, Stepanović, Žula, Vrtunić, Bekirovski, Mioško, Bobić, Minčan, Miljušević, Nikolajević, Todorović, Tošić, Milićev.