XS
SM
MD
LG
Miroslav Đorđević je postavio link
0 0 juče
Ribolovac upecao priznanje
Da tabadžijski i oni s loptom sportovi polako i zasluženo gube primat u odnosu na pojedinačne i fine dokaz je i izbor najboljeg sportiste za 2017 u opštini Ćićevac.
0 0 pre 4 dana
A mi??
Albanskom Skenderbegu zbog nameštanja prete dugogodišnjom suspenzijom i visokom novčanom kaznom a neki Albanci prete inspektorima UEFA smrću. Nešto razmišljam kad bi se u Srbiji pojavilo nekoliko poštenih inspektora naša Super liga(šta li je u njoj super) morala bi da se sastavi od nekoliko klubova Prve lige i nešto više klubova iz Srpskih liga.Teško je u Srbiji pronaći klubove za Super poštenu ligu.
0 0 pre 7 dana
Miroslav Đorđević je postavio novi video
0 0 pre 7 dana
Miroslav Đorđević je postavio novi video
0 0 pre 7 dana
Temnić 1924
Na prvoj ovogodišnjoj konferenciji za novinare u prvoligašu Temniću 1924 iz Varvarina predstavljena su neka od pojačanja u zimskom prelaznom roku.Pre svih novi šef struke Dragan Đorđević kao i igrači Vukašin Tomić,Miloš Tintor,Marko Ristić i Aladin Đakovac.Uz ranije pristigle fudbalere Varvarinci kažu da će biti još nekoliko kvalitetnih pridošlica.
0 0 pre 15 dana
Edukacija
Vaterpolo utakmica Vojvodina - Crvena Zvezda prekinuta je zbog toga što je navijač gurnuo sudiju u bazen.Zli jezici govore da je taj "junak" svršeni polaznik kursa za edukaciju navijača koje širom Srbije organizuju ... fudbalski klubovi.
0 0 pre 19 dana
0 0 pre 28 dana
PROFIL

Miroslav Đorđević

289
10
47
170
197
TAKMICENJA 2
Porfolio
 Miroslav Đorđević
Slike
Video