XS
SM
MD
LG
ivanlaloviclesnica je postavio novu vest
Kolubarsko-mačvanska zona: Vrelo sport - Borac 1:1

Foto: twitter.com/vrelosport

Na otvaranju sezone u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, naše momke je čekala veoma teška utakmica protiv ekipe „Vrelo sport“. Ekipa koja je znatno izmenjena u odnosu na prethodnu sezonu, nije imala nimalo lak zadatak pred sobom.

 

Vremenski uslovi nisu išli na ruku igračima obe ekipe, jer velika vrućina nije bila saveznik igračima, a gostima je u nekoj meri posao otažavala i veštačka podloga terena u Ubu.

U prvom delu susreta nije viđeno ništa posebno, domaći su imali terensku inicijativu, loptu više u svom posedu dok su se gosti bazirali na kontra napade. Domaći su u ovom delu susreta imali više udaraca iz ugla, ali ipak ništa konkretno jer je odbrana gostiju na čelu sa Nikolićem i Đurićem dobro obavila svoj posao. U 32. minutu beležimo loš pokušaj Jovanovića, kao i u 34. minutu slobodan udarac za goste koji je izveo Milovanović ali neprecizno.

U 37.minutu susreta glavni sudija pokazuje na kazneni udarac za domaće, nakon što je lopta udarila u leđa igrača gostiju. Uzalud su bili protesti cele ekipe gostiju sudija je bio neumoljiv. Ipak, na reakciju pomoćnika koji ga je pozvao i rekao da je pogrešio isti poništava svoju prethodnu odluku. Kada se očekivala pauza i odlazak na odmor, novi kazneni udarac za domaće. Loptu je na belu tačku postavio Branković, ali golman gostiju Radić je krajnjim naporom uspeo sprečiti pogodak. Nakon ovoga ubrzo je usledila pauza.

Na početku drugog dela susreta trener gostiju Obadović izvršio je prinudnu zamenu pa je umesto kapitena Đukića koje se požalio na povredu u teren ušao Marković. Gosti na početku nešto ofanzivniji pa su dva lepa napada prekinuta nedozvoljenom pozicijom. U 53.minutu viđena je lepa akcija ali je nespretan bio Mićić. U 60.minutu susreta viđena je veoma lepa akcija gostiju, gde Jovanović sjajno upošljava Mićića, koji izlazi sam ispred golmana domaćih Rakića i postiže pogodak. Da je mladi Arifović bio prisebniji u 65.minutu moža bi ovaj susret tada i bio rešen. Domaći igrači su tražili još jedan kazneni udarac, ali sudija se nije oglasio kao ni njegov pomoćnik.

Pokušavali su domaći da izjednače rezultat, pri čemu su u pojedinim situacijama bili i previše grubi, što im je glavni sudija iako im je dodelio pet žutih kartona, uglavnom tolerisao. Ipak, do izjednačenja dolaze u 79. minutu, gde nakon gužve, najbolje se snalazi Novaković i postiže pogodak za 1:1. Imali su domaći još jednu dobru priliku u 83. minutu susreta, ali golman gostiju Radić bio je siguran. Do kraja susreta nije viđeno ništa posebno, tako da je ovaj susret završen bez pobednika.

Možda i najrealniji rezultat, ali da je pobedila jedna ili druga ekipa ne bi bilo nezasluženo.

VRELO SPORT Vrelo  - BORAC Lešnica 1:1 (0:0)

Ub,   18.08.2019.godine 17,00 časova. SC „Matić“. Gledalaca: 70.

Sudije:
1. Vuletić Slobodan – Lajkovac
2. Milanović Nikola – Lajkovac
3. Nešić Dušan – Lajkovac

Delegat:
Stefanović Milan – Šabac

Strelci: 
 Mićić Miloš  60.min  /BL/

Novaković Dragan 79.min /VS/

VRELO SPORT Vrelo.
1.Rakić Lj., 2.Simić, 3.Leontijević, 4.Đorđević, 5.Matić D., 6.Blažić,  7.Rakić U. (Novaković-57), 8.Branković, 9.Đurđević, 10.Kojić (Blagojević-75), 11.Milošević (Matić I.-80)

BORAC Lešnica
1.Radić, 2.Arifović Os., 3.Đukić (Marković-46), 4.Milovanović, 5.Nikolić, 6.Đurić, 7.Mićić Mi., 8.Mićić Ma., 9.Jovanović, 10.Marjanović (Manojlović-90), 11.Arifović Om. (Ilić-87).

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 pre 4 godine
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 4 sata