XS
SM
MD
LG
Miroslav Đorđević je postavio novu vest
Neažurnost, namera ili nešto treće?!

Foto: youtube/printscreen

Novo prvenstvo stari problemi. Posle tri odigrana kola Srpske lige Istok na sajtu i YT Kanalu FSRIS iz Niša pojavilo se samo 4 snimka utakmica. Dakle, od 24 samo 4 i po tome su ubedljivo najneažurniji od svih saveza tog ranga.

No, možda za ovo postoji i neki razlog videćemo. Na snimku jedne od utakmica može se videti i detalj sa slike koji ukazuje da pojedinci koji rade u fudbalu, naravno ne besplatno, i ne znaju kako se ova liga zvanično zove. 

 

Posle upravo ove utakmice i poraza od Car Konstantina iz Bošnjaca su digli veliku frku nezadovoljni sudjenjem. I sve bi možda moglo da se smesti u okvire uobičajenog i normalnog da spomenuti snimak problematične utakmice ne traje samo 81 minut, umesto normalnih stotinak minuta ako se snima po pravilima.

Problematika snimanja u često lošim uslovima poznata je piscu ovih redova te opet ostavlja mogućnost za neku slučajnost... Ovako deluje sumnjivo kao da je neko namerno ili slučajno sakrio detalje, možda baš one na koje se Bošnjačani žale.

Srpska liga jedva da je počela, a već ima materijala za puno pretpostavki o neregularnosti i nefudbalskim rabotama čemu, kao i ranijh godina, neažurnošću doprinosi i FSRIS.

0 0 pre 10 dana
Poslednja slika
smederevo1 prekjuče
Poslednji video