XS
SM
MD
LG
D.Pejić je postavio novu vest
Pobeda Nakovčana u Aleksandrovu

Detalj sa meča - foto: D.Pejić

U pretposlednje kolu PFL Zrenjanin Polet iz Nakova gostovao je u Aleksandrovu ekipi Borca i ostvario pobedu rezultatom 2-4.

 

U meču bez rezultatskog značaja jer ekipa Borca se seli u niži rang i sledeće godine će se takmičiti u MFL Kikinda-Žitište dok je "Barcelona"obezbedila drugo mesto igraće baraž sa drugoplasiranim iz PFL Pančevo za mesto u VFL Istok. Trener Saša Kresoja je u ovom meču dao priliku igračima sa manjom minutažom.

Na samom startu mlada domaća ekipa sa dva pogotka vodi sa 2-0. Nakon hladnog tuša Nakovčani su se trgii i Miloš Radlović sa dva brza pogotka poravnava rezultat u 22. minutu. Nakon pola časa igre igrač domaći nesrećno postiže auto gol i Polet dolazi do totalnog preokreta i vodi sa 2-3. Tim rezultatom se odlazi na odmor. U drugom delu nastavlja se borba domaćin je želeo da se oprosti od svojih navijača bez poraza ali kapiten gostiju Kristian Draganov pogotkom u 80. minutu rešava sve dileme i postavlja konačnih 2-4 u korist "Barcelone"

U poslednjem kolu Polet u Nakovu dočekuje ekipu Delije iz Mokrina u meču koji će biti generalna proba pred dvomeč u baražu. Utakmica sa Mokrinčanima je na programu u nedelju u 17.30h na stadionu u Nakovu.

0 0 pre godinu dana
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 2 sata