XS
SM
MD
LG
Saša Šarbane Ub je postavio novu vest
Budućnost 1995 u prvom minutu do pobede u Brgulama

Presudni momenti meča u prvih par minuta. Tako se može opisati duel 6. kola Opštinske lige Ub između ekipe Brgula i povratnika na fudbalsku scenu, nakon više od jedne decenije, ekipe Budućnosti 1995 iz Slatine.

Igrači na terenu nisu proveli ni nepun minut, kada je štoper Brgula Milan Petrović u pokušaju da vrati loptu svom golmanu, učinio to tako da je ona prošla pored njega i završila u mreži. Već u narednom napadu, sudija Mirković, dosuđuje jedanaesterac za ekipu Brgula, jer je jedan igrač gostujuće ekipe igrao rukom u svom šesnaestercu. Međutim, udarac Petrovića sa bele tačke uspeva da zaustavi golman Budućnosti 1995, Aleksandar Isić. Tako da je rezultat ostao 1:0 u korist gostujuće ekipe. Nakon toga usledio je period mirnije igre, gde se lopta uglavnom kretala između dva šesnaesterca i do poluvremena nije bilo pogodaka a ni izglednijih šansi.

Tek u finišu drugog dela igre, to jest u poslednjih 15-ak minuta, igra na terenu se rasplamsala i viđeno je nekoliko dobrih prilika. Najpre su gosti iz Slatine imali dve dobre šanse da overe pobedu u ovom meču, a potom i fudbaleri Brgula nisu iskoristili prilike koje su im se ukazale u poslednjih nekoliko minuta ovoga meča. Tako da je utakmica završena pobedom fudbalera Budućnosti 1995 rezultatom 1:0.

Nakon šest odigranih kola u Opštinskoj ligi Ub, stanje na vrhu tabele je sledeće. U vođstvu je ekipa Zvizdara sa 16 osvojenih bodova, prati je Omladinac iz Kalinovca koji je sakupio 12, a po 11 bodova treće mesto dele Dokmir i ekipa Budućnosti 1995 iz Slatine.

0 0 pre 5 godina
Poslednja slika
Vlada20 prekjuče
Poslednji video
Administrator pre 4 sata