XS
SM
MD
LG
Bojan Koturović je postavio novu vest
Srpskoligaš iz Surčina poklekao u Bečmenu

Treća pripremna utakmica Šumadinca iz Bečmena protiv velikog rivala Srpskoligaša Surčinskog Jedinstva završena je nerešeno 2:2 (2:1)

Po svemu viđenom, broju prilika naročito stiče se utisak da gosti iz Surčina mogu biti zadovoljniji rezultatom. Najpre je sjajni Tadić Slobodan iz slobodnog udarca pogodio u 21. minutu, da bi samo desetak minuta kasnije Jezdimirović takodje iz slobodnog udarca povećao prednost Bečmenaca.
 
Surčinci su smanjili u 40. minutu, a u 70. minutu došli do izjednačenja, i to je bilo sve od njih, pored inicijative koja je očekivan.
 
Raspoloženi Bečmenci su preko braće Tadić Slobodana i Predraga, zatim Bajramija, kao i Rame promašili što se retko ptomašiti da, tako da je ostalo konačnih 2:2.
 
Ekipa dobro radi,  zadovoljan sam borbenošću svoje ekipe protiv protivnika koji igra čak dva ranga više, raduje me dobra igra, borbenost, sve je to dokaz da radimo dobro. Iako u kombinovanom sastatavu dobro smo odigrali, i bili u najmanju ruku ravnopravan rival, ali rezultat je sada u nekom drugom planu, okrećemo se vikendu i narednim utakmicama sa Posavinom iz Stublina u Subotu 16. 02. i gostovanju na Ubu ekipi Sport Vrela u Nedelju 17.02. - rekao je trener domaćina Bulaja.

 

0 0 pre 5 godina
Poslednja slika
Poslednji video
plazanac pre 4 sata