XS
SM
MD
LG
TopSport je postavio novu vest
KMF Jastrebac od sjaja do očaja

Jastrebac ipak nije uspeo da zabeleži novu pobedu u najelitnijem futsal takmičenju protiv odlične ekipe Deus iz Sremske Mitrovice.

Ni „bomba“ iz slobodnjaka Valjarevića, ni popularna „bocka“ Vuletića nisu bile dovoljne za nova 3 boda na domaćem terenu.

Jastrebac je odlično otvorio utakmicu, krenuo silovito i hrabro. Sve je išlo po planu, golman Pavlović bio je izuzetno raspoložen, a igrači prepoznatljivo lepršali po terenu.

U 10-om minutu slobodan udarac za Jastrebac, Valjarević je uzeo loptu i pravom bombom pogodio gol mitrovčana. Krenuli su ona blačani još silovitije u napad. Medjutim Deus se nije predavao i izjednačio je preko Popovića. Tada na scenu stupa Vuletić koji je konačno ličio na onog starog, krenuo u solo prodor, prešao dvojicu i popularnom bockom lobovao golmana gostiju. Podigao je publiku na noge u činilo se da je sve u rukama Jastrepca. Rezultatom od 2:1 otišlo se na odmor.

U nastavku dobra igra oba tima, činilo se da je sve kako treba za domaće, a onda hladan tuš, 2 gola za 20 sekundi, muk na tribinama i prepoznatljiva depresija kod igrača Jastrepca kada gube..
Od tog trenutka kao da su im se noge vezale, kao da nikad fudbal nisu igrali. Igrači Deusa predvodjeni reprezentativcima Tomićem, Milosavcem i Živanovićem igrali su svoju igru i vrlo brzo došli do 5:2. Smanjio je Trojanović na 5:3 i najavio trzaj domaćih, ali ovaj tim jednostoavno kad gubi kao da nema volju za životom. Deus povećava na 6:3, Vuletić smanjuje na 6:4 i u poslednjim sekundama na prazan gol lopta ulazi u mrežu za konačnih 7:4.

jastrebac

Ne može se reći da su mitrovčani nezasluženo pobedili, ali ostaje žal jer je izgubljena dobijena utakmica. Utakmica u kojoj je moralo da se „gine“ na terenu, a blačani, pokazalo se to već mnogo puta, čim gube dva gola razlike odmah se predaju i gube volju za životom a kamoli za igrom. Nedostajali su Marković i Lapčević te večeri, ali tim koji igra najviši rang ne sme da traži opravdanja u neigranju dva igrača, nego trebaju svi da se bore kao jedan i da „kidaju“ i kad pobedjuju i kad gube, a ne kad imaju dva gola zaostatka da „skinu dresove“ i kleknu…

Jednostavno, Jastrebac može i mora bolje!! Gde je ekipa koja je pobedila Kalču sa 3:1, gde je ekipa koja je igrala sa čuvenim Ekonomcem 3:3? Ta ekipa je ista, igrači su isti, samo malo da se osvru oko sebe, da ae osveste i da od proleći krenu da gaze redom kao što su i na početku sezone radili!
Ovo je bilo 10. kolo, do kraja polusezone Jastrebac ima još jednu utakmicu koja se igra narednog vikenda u Smederevu protiv istoimene ekipe.

1 0 pre 7 godina
Administrator je ovo ocenio zelenim kartonom 
Poslednja slika
Vlada20 pre 4 dana
Poslednji video
snimanjeutakmica pre 27 minuta