XS
SM
MD
LG
lenta je postavio novu vest
Fk Vrelo Sport- Gunjevac

U 16. kolu medjuopstinske lige kolubara grupa"istok" odigran je derbi izmedju prvoplasirane ekipe Fk Vrelo Sport i drugoplasirane ekipe Fk Gunjevac. Pobedom od 4:0 ekipa Fk Vrelo Sport pokazala je da ipak nema konkurenta u ovom rangu takmicenja i nastavila pobednicki niz od 16 uzastopnih pobeda. 


Gunjevac se odlucio na defanzivnu taktiku pa je s'pocetka meca domacinu bilo tesko da probije jaku odbranu. Uvek neugodni napadac Zarko Andjic kroz par driblinga usao je u sesnesterac gostiju gde je oboren za opravdano dosudjen jedanesterac. Sigurni izvodjac najstroze kazne bio je Ristovski i nastavio svoj stoprocentni ucinak sa bele tacke. 
Domaci su drzali loptu , kontrolisali igru a do drugog gola dosli preko odlicne akcije. Darko Matic idealnim pasom preko zadnje linije pronalazi usamljenog Simica koji iz povoljne pozicije prizemnim udarcem salje loptu u mrezu. Prvi deo meca zavrsen je ovim rezultatom i pored par prilika na obe strane koje su ostale ne iskoriscene. Gunjevac nakon par prekida takodje i Vrelo Sport . 


Na startu drugog dela domaci su izvrsili ogroman pritisak na zadnju liniju pa je Simeunovic uspeo da ukrade loptu golmanu gostiju i uspeo da se upise u listu strelaca 3:0. Do kraja meca domaci su imali inicijativu i drzali loptu u svom posedu a da se zavrsi rezultatom 4:0 postarao se Zoran Jolacic najvece pojacanje ove polusezone i jedan od najboljih pojedinaca na ovom mecu.


Nakon zavrsetka zadovoljan je bio Milos Gavric jedan od istaknutih mladih trenera ubske opstine , zabelezio je svoju 16. pobedu kao trener ekipe Vrelo sport u ovom rangu takmicenja bez ijednog remija ili poraza.
Sledece kolo gostuje se ekipi Crvene Jabuke gde se ocekuju nova tri boda.

FK VRELO SPORT :

Đurđević,D.Matic,I.Matić,Leontijević,Đorđević,Simić,Ristovski,Jolačić,Novaković,Anđić,Simeunović

igrali jos:Ilić,Vićentić,Nikolić

1 0 pre 7 godina
Administrator je ovo ocenio zelenim kartonom 
Poslednja slika
borakovicdragan pre 6 minuta
Poslednji video
Bojan Koturović pre 19 sati