XS
SM
MD
LG
ivanlaloviclesnica je postavio novu vest
MOL: Mladost /PP/ - Borav 0:1

25.коло Мачванске окружне лиге
ФК „МЛАДОСТ“ Поцерски Причиновић - ФК „БОРАЦ“ Лешница 0:1 (0:0)

П.Причиновић  14.05.2017.године 17,00 часова
Стадион ФК „МЛАДОСТ“ П.Причиновић
Гледалаца: 250

Судије:
1. Бурмазовић Мирослав – Руњани
2. Милутиновић Никола – Завлака
3. Аличић Хашим – Крупањ

Делегат:
 Стошић Душан – Мишар

Стрелац: 
  Субић Огњен аг /72/ (БЛ)

 

ФК „МЛАДОСТ“ П.Причиновић
1.Милошевић, 2.Цветковић, 3.Станковић, 4.Јовичић, 5.Куршиновић 6.Алексић (Илић) 7.Станојловић, 8.Тодоровић, 9.Јовичић, 10.Богићевић (Ивковић), 11.Марковић (Теодоровић)

 

ФК „БОРАЦ“ Лешница
1.Антонић, 2.Тошић (Павловић), 3.Субић, 4.Јовановић, 5.Николић, 6.Костић, 7.Милутиновић , 8.Муцић, 9.Сунајко, 10.Пајић, 11.Матић (Милојевић)

 

Још једно тешко гостовање, овога пута у Поцерском Причиновићу,  екипи ФК „Младост“, а која се налази у незавидном положају на табели. Домаћи после победе у претходном колу, виде спас и опстанак у рангу једино уз победу. Екипа гостију жели да настави победнички низ и да остане у борби за највиши пласман.

После јаке кише пре почетка утакмице, сама утакмица је одиграна по лепом времену за игру, на одличном терену.

 

Само што је утакмица почела, тачније у 4.минуту гости организују одличан напад, Муцић одлично проналази Матића, који шутира али одлично брани голман домаћих Милошевић. Али, овим се акција не завршава, јер након одбране Милошевића лопта долази до Пајића, који је могао да бира у који ће део мреже послати лопту, али она завршава поред гола. Прилика да се одмах дође до предности је пропала. Водила се жестока борба на средини терена, где домаћи играчи у размаку од 20. минута добијају три жута картона због изузетно грубих стартова. Борба за сваку лопту, борба две екипе, једне на врху, друге на зачељу табеле, донела је и нешто грубљу игру, углавном домаћих, али улог је био велики. У 22.минуту нова прилика за госте. Овога пута из окрета је покушао Милутиновић али није био прецизан тј. његов ударац је био изблокиран. У 31.минуту поново прилика за госте. Овога пута у одличној прилици нашао се Сунајко, који је могао донети радост гостима, али промене резултата није било. У 44.минуту у самом финишу првог дела, бележимо одличну и можда једину прилику за домаће, али на срећу по госте она остаје неискоришћена. На одмор се ипак отишло без погодака, мада су гости имали боље прилике и не би било незаслужено да су први део решили у своју корист.

 

У другом делу, гости крећу офанзивније. Уласком Павловића напад постаје опаснији по гол домаћих. Већ у 49.минуту бележимо покушај Матића, а затим у 52.минуту одлично убацивање Сунајка. У наредном минуту одличан ударац Павловића али се истакао голман домаћих Милошевић. У 53.минуту поново је главни актер Павловић, који покушава да лобује голмана Милошевића, али није био прецизан. У 63.минуту бележимо још једну добру прилику за домаће, али иста није реализована. У 66.минуту велика прилика за госте. Наиме, Матић одлично центрира, а на другој стативи гола Милошевића сам се налазио Павловић који ипак није успео да лопту главом убаци у празну мрежу. Ипак, потпуна доминација гостију, нарочито у другом делу сусрета уродила је плодом. У 72.минуту након ударца Субића, домаћи играчи греше и сами шаљу лопту у своју мрежу. Велика радост на трибинама и терену. У 77.минуту након слободног ударца, бележимо добар покушај Муцића, али лопта завршава у корнеру. Јовановић у 83.минуту добро убацује лопту у казнени простор домаћих али само још један ударац из угла. У самом финишу сусрета покушао је Сунајко ударцем према голу Милошевића али промене резултата није било.

На крају, ипак заслужена победа гостују, који су у овом сусрету створили више прилика и били бољи ривал. Честитке играчима на борби, а публици на подршци током сусрета. Честитке и домаћим играчима, који су се срцем борили за своју екипу.

 

0 0 pre 7 godina
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 3 sata