XS
SM
MD
LG

U nedelju u Subotici odluka o šampionu Srbije

Plej - of Prve rvačke lige Srbije održaće se u nedelju, u subotičkoj hali „Dudova šuma“, kada ćemo dobiti šampiona Srbije za 2016. godinu. U ligaškom delu takmičenja plasman u plej-of izborili su Spartak iz Subotice, Proleter iz Zrenjanina, Potisje iz Kanjiže I beogradski Partizan.

Spartak će u polufinalu na Partizan, dok su drugi polufinalni par branilac titule Proleter i Potisje. Iako su iste ekipe izborile plasman u plej-of i prošle godine, svima koji su pratili ligaški deo takmičenja jasno je da nas u nedelju čekaju izuzetno zanimljive borbe. Štefanek i drugovi nameravaju da u Suboticu vrate titulu koju je Spartak poslednji put osvojio 2010. godine. Nakon toga sledi petogodišnja vladavina Proletera, koju Subotičani planiraju da prekinu u nedelju pred svojom publikom. Ne treba otpisati ni uvek neugodni Partizan i Potisje, koje zna da iznenadi. Odlučivaće nijanse, te će publika u “Dudovoj šumi”, bez sumnje, uživati u fenomenalnim borbama.

Meč između Spartaka i Partizana počinje u 18 časova, dok Proleter i Potisje na strunjaču izlaze sat kasnije. Meč za treće mesto je u 20 časova, dok je veliko finale zakazano za 21 čas.

http://www.poslovnisvet.com/uploads/content/1410633307_stefanik%201.jpg