XS
SM
MD
LG

Pobeda Sloge u Raniloviću

Fudbaleri Sloge pobedom su započeli prolećni deo prvenstva, pošto su u 14. kolu Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola slavili u Raniloviću rezultatom 2:1. U jednoj borbenoj, korektnoj i ne mnogo kvalitetnoj utakmici, utisak je da su gosti zasluženo osvojili uvek neophodne bodove.

Nakon početnih ispitivanja snaga, prvu priliku imali su domaći preko Ž.Petrovića (njegov udarac sa 10-ak metara završio pored gola). Gosti su praktično iz prvog nešto ozbiljnijeg napada došli u vođstvo. Golman Jelesijević je degažirao loptu, V.Petrović je prosledio do Č.Petrovića, a ovaj sa 5 metara doneo prednost Zagoričanima. Najbliži golu domaći su bili u 34.minutu, ali je udarac Pavlovića sa 7-8 metara zaustavio golman gostiju. Fudbaleri Sloge su mogli da dupliraju prednost u 45.minutu, ali je šut V.Petrovića odbranio golman Krstović. Samo nekoliko sekundi kasnije usledila je kazna. Preković je proigrao Pavlovića, a ovaj sa 10 metara doneo izjednačenje i postavio konačan rezultat prvog dela. 

Drugo pluvreme donelo je nešto ofanzivniju i konkretniju igru gostiju. Č.Petrović je imao šansu u 56.minutu kada je sa 10 metara malo iskosa sa desne strane šutirao, ali se ponovo intervencijom istakao golman domaćih. Odlučujući momenat na meču odigrao se u 85.minutu. V.Petrović se ponovo našao u ulozi asistenta,a Č.Petrović sigurnom realizacijom doneo pobedu Zagoričanima.

Ranilović - Sloga (Zagorica) 1:2

Igralište u Raniloviću. Gledalaca oko 50. Delegat: Nenad Đorđević (Aranđelovac). Sudija:Srđan Kantar (Aranđelovac), pomoćnici:Đorđe Radulović (Stojnik) i Miodrag Jovanović (Aranđelovac). Strelci: Pavlović u 45.minutu za Ranilović, a Čedomir Petrović u 24. i 85.minutu za Slogu. 

Ranilović:Krstović, B.Marković, Preković, Radojičić, Radulović, Vujović, Milijanović, N.Marković, Pavlović, Ž.Petrović (od 52. Milivojević), Janković.

Sloga: Jelesijević, Stevanović, Gajić, Gušić, Dimitrijević, MIjović, N.Jovanović (od 46. Popović), J.Petrović, Č.Petrović (od 88. Ž.Jovanović), V.Petrović, Antonijević.