XS
SM
MD
LG

Niš konkuriše za domaćina finalnog turnira Kupa Srbije!

Osim Naise i Radničkog, u polufinalu će igrati Bekament i Železničar. S obzirom na to da je Naisa jedan od klubova koji će igrati polufinale rukometnog Kupa Srbije za žene, Grad Niš će konkurisati za organizaciju finalnog turnira, potvrdio je gradski većnik Branislav Kačar. Turnir će se igrati početkom juna, a Rukometni savez će 19. maja odlučiti ko je dobio organizaciju.

Za Naisu bi igranje na svom terenu mnogo značilo, ali prema rečima trenera prvog tima Svetislava Jovanovića, klub nema novac da se kadiduje. Kako tvrdi gradski većnik resorno zadužen za omladinu i sport Branislav Kačar, Grad će u toku dana poslati prijavu za organizaciju.

Veliko će zadovoljstvo biti i čast da Niš bude domaćin. Da li ćemo proći ne zna se, ali popunjavamo prijavu i trebalo bi da to bude gotovo u toku dana. Ne znam ko će se još prijaviti, ali ako se grad veličine Niša kandiduje, sigurno će imati velike šanse da dobije ulogu domaćina - objašnjava Kačar.  

Niške rukometašice će se u finalu takmičiti protiv Radničkog iz Kragujevca i favoriti su u tom duelu. Ukoliko ne bude iznenađenja, u finalu će ih čekati Bekament, jedna od dve najbolje ekipe u Srbiji. S obzirom na nadmoćnost tima iz Aranđelovca, kako kaže trener Svetislav Jovanović, u finalu će pokušati da “naprave čudo”.


6 .kolo Play Off
Naisa 30 : 33 Bekament Bukovička Banja
Medicinar 37 : 25 Jagodina
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Medicinar 12 10 0 2 20
2 Bekament Bukovička Banja 12 9 0 3 18
3 Jagodina 12 3 0 9 6
4 Naisa 12 2 0 10 4