XS
SM
MD
LG

Komesar Džon Mekinro poziva fanove da podrže inicijativu za promenu naziva poznate teniske emisije na Eurosportu

Komesar za tenis Džon Mekinro pokrenuo je inicijativu za promenu naziva poznate teniske emisije na Eurosportu Gejm, Set i Mats.

 

Mekinro je predložio novi naziv za ovu emisiju -  Gejm, Šet i Mats, kako bi se odalo priznanje Barbari Šet koja zajedno sa Matsom Vilanderom realizuje ovaj program. U specijalnom izadnju epizode Komesar za tenis koja je emitovana u nedelju u okviru serijala Gejm, Set i Mats, Mekinro je pozvao sve fanove da podrže ovu inicijativu putem svojih društvenih mreža.

Na Mekinroovu adresu ove godine stiglo je na hiljade zahteva od fanova ali i od novinara širom Evrope, koji su insistirali da ime Barbare Šet bude uključeno u naziv ovog seriiala.

Tokom poslednje epizode, Komesar za tenis Džon Mekinro je rekao: “Serija Gejm, Set i Mats na programu je već 10 godina – zar ne mislite da je vreme za promenu naziva?”


“Samoproklamovani komesar za tenis je čuo zahteve fanova i oni žele ovu promenu. Šta kažete na naziv Gejm, Šet i Mats? Ako se slažete sa Komesarom za tenis koristite hašteg Gejm, Šet i Mats (#GameSchettMats).”

 

Očekuje se da će mnoge teniske zvezde pružiti podršku Mekinroovoj inicijativi u narednih 48 sati kako bi uticali na čelnike Eurosporta da promene naziv emisije u Gejm, Šet i Mats tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa.



Serija Gejm, Set i Mats koju vode Barbara Šet i Mats Vilander, trostruki šampion Rolan Garosa, biće na programu Eurosporta svakog dana tokom svih Gren slem turnira ove godine, analizirajući svaku akciju od dana kada se meč igra pa sve do narednih mečeva.

 

 

O kanalu Eurosport

Eurosport, sportska destinacija broj jedan u Evropi, povezuje fanove i sportiste na najvećim sportskim događajima. Kao novi dom Olimpijskih igara u Evropi, Eurosport će omogućiti vrhunsko iskustvo Igara velikom broju ljudi – povezujući fanove sa njihovim lokalnim herojima kroz celogodišnju priču. Učvršćujući se kao dom biciklizma, grend slem tenisa i zimskih sportova, kanali Eurosport 1 i Eurosport 2, kao i Eurosportnews dosežu do 236 miliona kumulativnih pretplatnika širom 94 zemlje u Evropi, pacifičkoj Aziji, Africi i bliskom Istoku. Eurosport.com je najposećenija internet stranica koja se bavi sportskim vestima, sa 14.5 miliona posetilaca mesečno. Eurosport Player je sveobuhvatna propusnica za najveće događaje, dostupna uvek i svuda u 52 zemlje.

Eurosport Events je specijalizovan za organizaciju i promociju međunarodnih sportskih događaja. Više informacija je dostupno na corporate.eurosport.com