XS
SM
MD
LG

24 sata Le Mana uživo na Eurosportu

Kao i prethodnih 15 godina, Eurosport će direktno prenositi najprestižniju trku izdržljivosti, 24 sata Le Mana, donoseći gledaocima apsolutno sve, od priča iz pit lejna do same trke, koja će se održati u subotu i nedelju, 17. i 18. juna. 

 

Ove godine, ljubitelje auto trka očekuje izuzetno bogat program, u nedelji pre takmičarskog vikenda, Eurosport će posvetiti 38 sati programa, kako bi gledaoce što bliže upoznao sa mitskim takmičenjem.

 

Devetostruki šampion Le Mana, Tom Kristensen će iz ekspertskog ugla analizirati pripremu za trku, kvalifikacije i glavno takmičenje.

 

Program u subotu počinje zagrevanjem i trkom legendi, potom će se gledaoci upoznati sa kompletnim takmičenjem, koje startuje u 15 časova. Eurosport 1 i Eurosport 2 će direktnim prenosom ispratiti celu trku, a kada se nadmetanje u Francuskoj završi, “Le Mans LIVE Show” analizarće minulo takmičenje, uz brojne intervjue sa akterima.

 

U emisiji “Le Man ekstra”, u sredu i četvrtak, Eurosport će iz svakog ugla predstaviti glamurozan događaj, koji je daleko više od auto trke, javljajući se uživo iz pit lejna i razgovarajući sa učesnicima.

 

U ponedeljak i utorak, pre trke u Le Manu, gledaoci Eurosporta videće sve najzanimljivije trenutke prošlogodišnjeg takmičenja u Francuskoj, koje je obeležila bizarna situacija u poslednjim minutama trke, kada je vodeći automobil Tojote pred samim ciljem stao, zbog problema se elektronikom, što je ekipa Poršea iskoristila i upisala veliku pobedu.