XS
SM
MD
LG

Radnički počeo pripreme bez Zogovića i Kojića
Radnički prvi trening
 
Nišlije će, do odlaska na pripreme, trenirati na stadionu "Čair"; foto: JV/M.J.

Prvi trening sa novim šefom struke Peterom Pakultom odradilo je 36 fudbalera Radničkog, među kojima je dosta bilo i onih koji su prošlu sezonu proveli u omladinskim ekipama ili na pozajmicama. O pojačanjima bi trebalo više da se zna ove nedelje, a nije bilo golmana Bojana Zogovića i napadača Nemanje Kojića, kojima su ugovori istekli.

Osim njih dvojice, na prozivci se nisu pojavili Radoš Bulatović i Anid Travančić, ali oni će se, kako kažu u Radničkom, pridružiti ekipi kroz par dana.

Tu je i veliki broj onih koji su, kako je rekao sportski direktor Nišlija Marko Jovanović, minulu sezonu proveli u omladinskim timovima, ali su ih sada “prerasli”. Takođe, fudbaleri koji su bili na raznim pozajmicama pozvani su da treniraju, kako bi ih novi trener Peter Pakult video na delu. Radnički prozivka i trening Prvi trening trajao 90 minuta; foto: JV/M.J.

Što se tiče konkretno pojačanja, to ćemo takođe videti. Neke igrače smo pripremili, ali ćemo zajedno, u saradnji sa njim videti da li će oni biti uzeti i potpisani, to ćemo videti ove nedelje i rešavaćemo probleme u hodu - kaže Jovanović.

On je rekao i da se razmatraju 3 destinacije za odlazak na pripreme, a gde će otputovati sledeće nedelje, zavisi od rukovodstva.

Fudbaleri se pripremaju za novu sezonu, u kojoj imaju najviše ambicije; foto: JV/M.J.Trenirali su: Saša Stojanović, Pavle Popara, Lazar Ranđelović, Andreja Apostolović, Miloš Petrović, Marko Tomić, Marko Mrkić, Lazar Arsić, Aleksandar Jovanović, Rijota Noma, Milorad Kojić, Vladimir Bajić, Miloš Stanojević, Nemanja Ljubisavljević, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Nikola Mitrović, Dušan Živković, Aleksa Ivanović, Saša Domić, Nikola Suskić, Marko Listeš, Marko Branković, Lazar Anđelković, Lazar Kostić, Marko Stojanović, Aleksandar Arsić, Nikola Petković, Mladen Mitrović, Nikola Krstić, Mladen Stojiljković, Lazar Nikolić, Aleksandar Pešić, Petar Bogdanović, Petar Krstić, Nikola Stanković.


Crvena zvezda 4 : 0 Radnički (N)
Partizan 5 : 0 Mladost (L)
Vojvodina 1 : 0 Javor Matis
Napredak 1 : 1 Voždovac
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Partizan 37 30 4 3 58
2 Crvena zvezda 37 30 4 3 55
3 Vojvodina 37 22 6 9 43
4 Mladost (L) 37 18 6 13 36
5 Radnički (N) 37 15 9 13 32
6 Napredak 37 16 8 13 30
7 Voždovac 37 14 6 17 27
8 Javor Matis 37 11 10 16 22