XS
SM
MD
LG

„Mora da se šalite!“ - Mekinro najavio prenos US Opena na Eurosportu

Teniska legenda je urnebesnom reklamom najavila prenos US Opena na Eurosportu

Mečevi sa svih terena biće dostupni na Eurosport Plejeru

Beker, Vilander, Šet, Koreča i Martines biće deo Eurosportovog tima na Flašing Medousu

 

Teniska legenda Džon Mekinro najavio je prenos US Opena na Eurosportu kroz dve interesantne reklame, u kojima se ističe mogućnost praćenja turnira na više različitih uređaja, ujedno ukazujući na bogatu istoriju ovog sportskog događaja. 

Sedmostruki osvajač Gren slem turnira i četvorostruki šampion US Opena, na ovom turniru biće deo stručnog tima Eurosporta na Flašing Medousu od ponedeljka 28. avgusta.

 

Prva od dve reklame prati Mekinroa koji dolazi u berbernicu u Bruklinu, sa željom da uradi „nešto posebno” za US Open. U komičnom skeču, nakon što je isprobao nekoliko „novih” frizura, Džon se odlučuje za frizuru koju je nosio krajem sedamdesetih godina – sa prepoznatljivom crvenom trakom za glavu!

Radnja druge reklame se nastavlja u čekaonici iste berbernice u Njujorku gde Mekinro prati tenis na svom mobilnom telefonu. Mekinro čeka svoj red zajedno sa prijateljem kojem objašnjava da je sada moguće pratiti tenis uživo na kanalima Eurosporta, kao i na tabletima i mobilnim telefonima preko Eurosport Plejera.


 

Antonio Ruiz (Antonio Ruiz), potpredsednik marketinga u Eurosportu, je izjavio: “Želeli smo da stvorimo video koji pokazuje zabavnu, energičnu stranu Njujorka i ne postoji bolji čovek za taj posao od Mekinroa. On poznaje grad i ljude u njemu, kao i istoriju turnira.”

“Snimili smo dve reklame koje se nadovezuju i u kojima se pojavljuje Džon. Jedna predstavlja US Open 2017 ljubiteljima tenisa, a druga fanovima prikazuje Eurosport Plejer i jedinstveni doživljaj turnira koji on pruža. Bilo je zanimljivo snimati sa Džonom i ovo je sjajan način da započnemo izveštavanje sa US Opena.”

 

Legende ovog sporta ponovo će se sastati na Flašing Medousu, a Rodžer Federer i Rafael Nadal su svakako jedni od favorita kada je reč o muškim igračima. U ženskoj konkurenciji Garbinje Mugurusa će pokušati da osvoji još jednu Gren slem titulu, dok će se Rumunka Simona Halep osim za titulu boriti i za prvo mesto na svetskoj rang listi.

Eurosport će emitovati oko 250 sati vrhunskog tenisa sa US Opena uživo širom Evrope na kanalima Eurosporta, preko Eurosport Plejera i na sajtu eurosport.com. Mečevi sa svih terena će biti dostupni na Eurosport Plejeru.


Mekinro će se tokom US Opena u Njujorku pridružiti i sjajna ekipa Eurosportovih analitičara i komentatora kao što su Boris Beker, Mats Vilander, Barbara Šet, Aleks Koreča i Končita Martines.
Vilander i Šet će  tokom turnira voditi poznatu tenisku emisiju „Gejm, Šet i Mats’’ u kojoj će gledaoci moći da vide najnovije vesti, prikaze mečeva i intervjue sa četvrtog i završnog Gren slema ove godine.  

Patrika Muratoglua i ovog puta ćemo gledati u ulozi „Trenera” (The Coach), koji će analizirati strategije igrača na ovogodišnjem US Openu.


Ova godina je već postala ključna za Eurosport kada je reč o emitovanju teniskih sadržaja sa svih Gren slemova 2017. godine. Finale Australian Opena u kom su igrali Rodžer Federer i Rafael Nadal  pratilo je 20,7 miliona fanova širom Evrope, a ovo je ujedno i drugi najgledaniji sportski događaj u istoriji Eurosporta.

 

Reklame možete pogledati ovde.

Mekinro u Eurosportvom promo spotu za US Open (Credit: Eurosport)