XS
SM
MD
LG

Vojvodina (Crepaja) pobednik Kupa FSO Kovačica - Opovo

U finalu kupa na teritoriji FSO Kovačica - Opovo domaći fudbaleri iz Crepaje boljom i efikasnom igrom savladali su bivšeg vojvođanskog ligaša iz Padine i plasirali se u naredno kolo. Prvi pogodak domaći fudbaleri postigli su dva minuta pre odlaska na odmor strelac je bio Angelovski. Posle odmora i dva mibuta igre gosti su izjednačili golom Marka Rudića. Dobra igra domaćih fudbalera i za samo dva minuta golovima Kolevskog i Jovanovića otvoren je put ka pobedi i osvajanju pobedničkog pehara. U poslednjem minutu meča svojim drugim golom Jovanović je postavio konačan ishod ovog finala. Pobednički pehar namenjen pobedniku kupa predao je dugogodišnji predsednik FSO Kovačica - Opovo Predrag Perović.

Finale Kupa FSO Kovačica - Opovo

Vojvodina (C) - Dolina 4:1 (1:0)

Crepaja. Stadion: Vojvodine. Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Milanović (Pančevo). Strelci: Angelovski u 43, Kolevski u 60, Jovanović u 62 i 89 za Vojvodinu, Ma.Rudić u 47 minuti za Dolinu.

Vojvodina: Radivojev, Pavlov, Drobnjak, Vasić (Jaćimovski), Bursać, Angelovski, Jovanović, Kolevski, M.Radivojev,, Lalić, Krstevski.

Dolina: Kralik (Trkulja), Koren, Dobrić, Važić, Ilić  (Paul), Mi.Rudić, Anđelić (Matulja), Cvetanović, S.Rudić , Mihajlović, Ma.Rudić.

 

Pobednik kupa Vojvodina (Crepaja)